Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Umysłowo jebnięty ślązok, po ścieżce to on sobie może na składaku zap🤬lać a nie trenować tak jak oni najprawdopodobniej do zawodów. Na dodatek debil uwiecznił swoje buractwo. Stracił 10 sekund na podróży jadąc swoja 20 letnią astrą. J🤬a zawiść ludzka, ludzie się starają, trenują, być możne osiągną jakieś wyniki ogólnopolskie lub międzynarodowe... szkoda słów.
Ciekawe czym zmierzył szerokość rowerów. Jeżeli mają więcej niż 90cm (co da się zrobić sporą kierownicą) to mają prawo jechać jezdnią

alexandrus napisał/a:
@ up j🤬 pedalarzy!
.
Jak lubisz ich j🤬

sqolik napisał/a:
Umysłowo jebnięty ślązok, po ścieżce to on sobie może na składaku zap🤬lać a nie trenować tak jak oni najprawdopodobniej do zawodów.
mp0011 napisał/a:
Ciekawe czym zmierzył szerokość rowerów. Jeżeli mają więcej niż 90cm (co da się zrobić sporą kierownicą) to mają prawo jechać jezdnią
![]()
W obu przypadkach nie upoważnia ich to do jazdy obok siebie w sytuacji, gdy może to powodować utrudnienia w ruchu.

Niezbadana jest mądrość salomona. A wyroki zawsze sprawiedliwe. Tedy i jego sposobem należy zwaśnione tłumy godzić. Rozkazał obie strony konfliktu w jednym zebrać miejscu. Wysłuchał sercem mądrości i obaczył umysłem przenikliwym. Wszelkie schematy niszcząc, nim werdykt swój nieomylny wydać raczył. Grzmot jego głos niesie a ulewa łez w poddanych trwogę czyni, gdyż... zabić nakazał wszystkich !
Identyczny problem występuje notorycznie na półwyspie helskim. Ścieżka rowerowa na kilkanaście kilometrów albo i więcej a k🤬y jadą wąską ulicą pełną zakrętów uniemożliwiając wyprzedzanie.
sqolik napisał/a:
(...)jadąc swoja 20 letnią astrą. (...)
Od kiedy ford produkuje astrę?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
No dobra, skoro nie mogą drogą rowerową bo coś tam trenują to niech by chociaż jechali gęsiego w takiej sytuacji żeby nie utrudniać? Czy to jest jakaś ujma na honorze pedalarza?
Podobno za jazdę rowerem po jezdni w przypadku gdy obok znajduje się ścieżka rowerowa jest mandat.
P🤬lenie o treningach itp. c🤬j to kogo obchodzi? A jak ktoś up🤬la kapcia czy wyprzedza na podwójnej ciągłej to też rozgrzeszamy "no bo może do rajdu trenuje"? Jak muszą trenować ramię w ramie a nie gęsiego to wyp🤬alać na tor, droga publiczna służy do przemieszczania się, a nie do jakichś treningów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie