A bo w tym wszystkim nie ma logiki!
Ale w czym?-pyta dyrektor.
A bo zesmrodziłem się podczas lekcji i nauczyciel za kare kazał mi opuścić klasę i teraz ja siedzę na świeżym powietrzu a oni kiszą się w moim smrodzie.
warto dodać, że ten dowcip to anegdota dot. "wypędzania" żydów z polski, co na kartach historii zapisano jako marzec 1968. zapewne kluczowy wpływ miała na to wojna 6dniowa na bliskim wschodzie, w trakcie której zsrr wycofało poparcie dla izraela, stając po stronie arabów, co nie mogło nie pozostawić śladu na polskiej polityce sterowanej przez rosje. propaganda w polsce oraz ta mówiąca o polsce huczała o antysemityzmie, a prawda była taka, że wyjeżdżał ten kto chciał, głównie ci żydzi, którzy obawiali się o swój los po tym, jak mordowali polskich patriotów i to właśnie oni roztaczali ten huk, oddając nam "ostatnią przysługę". wielu pozostało na swoich miejscach i nic im się nigdy nie stało, dlatego mówiło się, że smród pozostał.
Chuj mi na imię.Dlaczego to kurwa jest na głównej
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett