Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dodam jeszcze, że gdyby w Polsce była legalna aborcja, to takich spraw jak ta by nie było.
wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/18-latka-oskarzona-o-zabicie-dwojki-swoi...
RottenFetus, to były pierwsze grafiki, jakie wyskakują w google po wpisaniu hasła aborcja.
Niestety nie istnieją wiarygodne badania, w których byłoby podane procentowo ile dokonuje się aborcji w danym tygodniu ciąży. Ale myślę, że większość z nich jest dokonywana po 6 tygodniach.
Większość aborcji jest wykonywana przy użyciu pigułki wczesnoporonnej.
Przecież najpierw kobieta musi się dowiedzieć, że jest w ciąży, potem musi podjąć decyzję (co trwa czasem tygodniami), potem dowiedzieć się, gdzie taki zabieg może przeprowadzić, uzbierać pieniądze na zabieg i dopiero zostaje on przeprowadzany. Więc wydaje mi się, że większość aborcji zostaje przeprowadzonych, gdy zarodek wygląda już jak człowiek.
Trwa tyle co wykonanie testu ciążowego, który wykonuje się:
- praktycznie od razu po stosunku kiedy wiadomo że guma pękła, albo wiadomo, że kobieta zapomniała pigułki etc.
- albo kiedy spóźnia się okres.
Policz sobie ile w najgorszym układzie to zajmuje.
Zresztą wygląd zarodka nie świadczy o tym czy aborcji można dokonać czy nie.
Pierwsza kwestia z którą się zgadzam.
Implantacja zarodka w macicy = nowe życie i z tym nie można dyskutować.
A gówno prawda. O nowym życiu można mówić najwcześniej w trzecim miesiącu ciąży kiedy zaczyna działać układ nerwowy.
Pod względem usuwania niechcianej ciąży - to bardzo długi czas.
A i tak mówię teraz o tylko o prymitywnym układzie nerwowym - a nie o rozwiniętym mózgu, który może wykształcić świadomość, czy przetwarzać takie bodźce jak ból.
Zatem wszystko to jest proste - ale tylko na katechezie.
Lewaczek-prostaczek dostał sraczki. Obrońca wszystkiego co śmierdzi.
żydków, pedałów, aborcji itd.
Jesteś niezłym popaprańcem.
Co możemy zrobić? Max Kolonko radzi: "Nie oglądać, nie klikać..."
To, że jesteśmy człowiekiem i jakim jesteśmy człowiekiem tak naprawdę jest kwestią rozwoju intelektualnego, to nie samo fizycznie istnienie sprawia, że jesteśmy ludźmi. Determinuje nas dopiero to, co powstanie kurwa później! Moim zdaniem nawet w 8 miesiącu ciąży aborcja nie jest niczym złym, bo to nie jest kurwa człowiek tylko jebana istota bez własnej świadomości.
A jeżeli w odpowiedzi na tę wypowiedź ktoś ma zamiar pierdolić coś o duszy itd, to niech0sobie od razu odpuści bo zrobi z siebie debila.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów