Jutro w Brazylii wybory prezydenckie. Kobieta w białym aucie miała na aucie naklejoną podobiznę Bolsonaro (brazylijski Trump, ten co go nożem dźgnęli, prowadzi w sondażach). Tak zareagowała na to czerwona zaraza, znana z tolerancji do odmiennych poglądów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
miała pedał gazu pod nogą i z niego nie skorzystała.
Chuj jej w dupę.
Chuj jej w dupę.
lm65 napisał/a:
miała pedał gazu pod nogą i z niego nie skorzystała.
Chuj jej w dupę.
Zjebała sprawę i jeszcze chcesz jej dać nagrodę? Miły jesteś
Jakim cudem ten materiał ma tak mało piw?! Jest Brazylia, czerwona zaraza, carmagedon no i polityka. Jak do 16 nie dostanie się na główną to stracę wiarę w sadola
Właściwie to jej zazdroszczę. Lewackie bydło blokuje jej samochód, wybija szybę i tworzy realne zagrożenie dla jej zdrowia i życia- wystarczające argumenty, aby bezkarnie rozjechać całe to towarzystwo, tym bardziej, że samochód i tak pokiereszowany i nie ma co oszczędzać silnika
Lepiej i tak nie będzie, gorzej też nie, kogo nie wybiorą kraj i tak będzie dalej w głębokim kryzysie. Nie ma przemysłu, bezrobocie rzędu kilkunastu procent, państwo nie ma kasy na nic, wszędzie kartele i gangi. Niech wybierają kogo tylko chcą.
Lepiej i tak nie będzie, gorzej też nie, kogo nie wybiorą kraj i tak będzie dalej w głębokim kryzysie. Nie ma przemysłu, bezrobocie rzędu kilkunastu procent, państwo nie ma kasy na nic, wszędzie kartele i gangi. Niech wybierają kogo tylko chcą.
Takich to walcem rozjeżdżać
Jak ja bym chciał się rozpędzić i przejechać przez tą hołotę.
I Weź z takimi startuj w uczciwej grze.... dlatego Brazylia przepierdoliła w siatkę 3:0, bo tam oszukiwać się nie da
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Typowi ateiści.
Jest tu jakaś obeznana w naszym prawie osoba? Dajmy na to Polskę. Jadę samochodem i nagle blokuje mi drogę grupa 20 osobników. Zaczynają bić w szyby i próbują wedrzeć się do środka. Czy jeżeli dodam w końcu z pełną siłą gazu powodując poważne uszkodzenia ciała u kilkoro z nich to mam szansę na wybronienie się i nie pójście siedzieć?
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Jak masz kasę i plecy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów