📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
0:04 - chłop (lewa dolna część ekranu) napierdala, mając swoich ziomeczków pomiędzy sobą, a celem ... genialnie
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
0:04 - chłop (lewa dolna część ekranu) napierdala, mając swoich ziomeczków pomiędzy sobą, a celem ... genialnie
Taktyka jak u sowietów - ani kroku w tył
Kurwa subtelnie i finezyjnie na "jana z wołomina".
Dla lepszego efektu każdy mógł sobie założyć po bębnie do AK.
Dla lepszego efektu każdy mógł sobie założyć po bębnie do AK.
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
pewnie nowy w firmie wiec dali mu slepaki zeby nie odjebal swoich
xiro napisał/a:
pewnie nowy w firmie wiec dali mu slepaki zeby nie odjebal swoich
Po całej akcji don da Silva doszedł do wniosku że to jednak nie był najlepszy pomysł, bo musiał tym dwóm ziomeczkom z przodu zwrócić hajs za poprzepalane na plecach ciuchy i zasponsorować im rehabilitacje słuchu. Następnym razem wyślą nowego z plastikową atrapą.
Wreszcie zachowali się humanitarnie. Szybka bezbolesna śmierć. A nie jakieś maczety i obdzieranie na żywca ze skóry.
Ale co będzie z hardem? Same baby z kutasem?
Ale co będzie z hardem? Same baby z kutasem?
@Hranipex - jak nie dostał w łeb to mogło trochę boleć, ale fakt, przy reszcie dokonań da Silvów przeciw da Silvom to śmierć tutaj była szybka.
0:03 - 0:04 gościowi z M4... lub AR'em (temu po lewej) chyba wypada na stół magazynek , uzmysłowił sobie, że jego czarodziejska rura nie działa i jako pierwszy spieprzył.
czy ktoś mi wytłumaczy tak w skrócie (ew. poda źródło) o chuj chodzi z tym konfliktem i rodem Da silva?
Da Silva to nazwisko popularne jak Kowalski u nas czy Smith w stanach, tylko ta popularność jest nawet wzięta do kwadratu bo u nich Silvów jest procentowo rekordowa ilość. W pewnym momencie w dziale Hard była połowa filmików z brazyli gdzie poszkodowanymi/sprawcami był zawsze ktoś z nazwiskiem Silva.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów