📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"bije" jak licznik Polskiego zadłużenia za donalda tuska
PS: teraz ten licznik nie kręci bo mu łożyska się zatarły więc nie wyjeżdżać mi tu z pisem
PS: teraz ten licznik nie kręci bo mu łożyska się zatarły więc nie wyjeżdżać mi tu z pisem
Tankował te opary, na których dojedzie do stacji jak mu się wacha skończy.
„brazylijska uczciwość” brzmi jak „niemiecka niewinność”, skąd Wy kurwa bierzecie te zwroty
KlinikaAborcyjna napisał/a:
bije" jak licznik Polskiego zadłużenia za donalda tuska
To daruj sobie polityczne smrody i ludzi nie wkurwiaj.
A ja stawiam na to,, że są zamienione "pistolety" i paliwo leci do ciężarówki stojącej z drugiej strony dystrybutora. No ale to trzeba pomyśleć. Od 3:30
Pewnie cwaniaki leli w jedno auto benzynę a nagrywali film z pistoletem od ropy.
Zauważcie cenę paliwa.
Olej napędowy w cenie 21 litrów za 6.6 REALA (kurs 0.99 zł za 1 REAL)
Wychodzi 0,31 zł za litr.
Dalej uważacie, że są dymani?
Olej napędowy w cenie 21 litrów za 6.6 REALA (kurs 0.99 zł za 1 REAL)
Wychodzi 0,31 zł za litr.
Dalej uważacie, że są dymani?
Nie zdazylby zuzyc calego paliwa przed dostaniem kulki w leb
TB303 napisał/a:
To daruj sobie polityczne smrody i ludzi nie wkurwiaj.
masz zjedz
bo zaczynasz gwiazdorzyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów