Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
druga sprawa, ze takie napady zdarzalyby sie rzadziej, bo pare osob by sie zastanowilo, czy warto napadac kogos za dniowke, skoro moze miec bron i mnie zajebac jak sie obroce
Sytuacja wygladala by inaczej gdyby zwykly obywatel mial dostep do broni, w momencie kiedy napastnik odchodzi z lupem, dostaje kilka kulek w plecy,
druga sprawa, ze takie napady zdarzalyby sie rzadziej, bo pare osob by sie zastanowilo, czy warto napadac kogos za dniowke, skoro moze miec bron i mnie zajebac jak sie obroce
przestańcie pierdolić o tym dostępie do broni bo to już nudne.
przestańcie pierdolić o tym dostępie do broni bo to już nudne.
Ty przestań pierdolić, głąbie lewacki o duszy niewolnika-nieroba. Prawo do obrony jest niezbywalnym i naturalnym prawem człowieka, tzw. prawem przyrodzonym. Człowieka, zaznaczam, nie tępego niewolnika co lubi jak go pan jebie bez wazeliny i kopie po jajach. Weź się odpierdol od prawa do obrony i posiadania broni. Ban ci się należy za głupotę i działanie przeciwko człowiekowi.
Da silvy i te wszystkie inne pomyje ameryki południowej też k***a niepoczytalne zwierzaki, co za jakis k***a zawziety j***ny naród biedno-bogaty gdzie k***a dzien w dzień są odpie**alane jakieś praktyki uon-upa, nkwd albo dirlewangerów czy ss. Czy nie da sie tego k***a jakos zaszantazowac, zmusic ich by ogarnęli dupe. Tak czy inaczej sprowadza sie to do jednego, jebac ciemnych i czarnych.
Sgorsze scierwo tam lgnęlo setki lat ,niewolnicy,zarobasy,wichrzyciele itd
Wymiksowany się to tałatajstwo doszła bieda chęć życia jak ci z pocztówek ,iq75 nie więcej i efekty są
Otoczyć cała Amerykę pł dać Indianom wolna rękę i dwa porzytki
Amazonia wróci do zdrowia odrośnie jej trochę
Dwa
Świat będzie miał ogromny kontynent na wakacje eksplorację i rożnego rodzaju rozrywki ,safari ehh
Jakieś DNA mają wadliwe
Ty przestań pierdolić, głąbie lewacki o duszy niewolnika-nieroba. Prawo do obrony jest niezbywalnym i naturalnym prawem człowieka, tzw. prawem przyrodzonym. Człowieka, zaznaczam, nie tępego niewolnika co lubi jak go pan jebie bez wazeliny i kopie po jajach. Weź się odpierdol od prawa do obrony i posiadania broni. Ban ci się należy za głupotę i działanie przeciwko człowiekowi.
Prawo do obrony, a nie do budowania arsenału jakby się chciało eksterminować pół miasta. Bogom dzięki, że takie prawackie poyeby z sadola nie przejdą testów psychologicznych na pozwolenie na broń, a na zorganizowanie sobie "na czarno" i tak są za głupi.
Sytuacja wygladala by inaczej gdyby zwykly obywatel mial dostep do broni, w momencie kiedy napastnik odchodzi z lupem, dostaje kilka kulek w plecy,
Zawsze w czasie napadu może przeszukać delikwenta i zabrać też broń
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów