Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurcze ludzie, przecież ta dziewczyna wcale nie musiała się "zadawać" z tym ciapatym, kiedyś do firmy w której wtedy pracowałam przyjeżdżali kontrahenci z różnych krajów i czasem trzeba było im pomagać na przykład pójść z nimi do sklepu albo coś załatwić... nie wyobrażam sobie żeby jakiś przygłup zaczął mi ubliżać, albo mnie nagrywać w wrzucać do sieci, bo coś mu się w jego pustym łbie przywidziało... chamstwo totalne
Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Niech zgadnę, zagubiony i sfrustrowany dziadzio wyemigrował do Polski, bo słyszał, że to "whitest country on Earth"? A na miejscu przeżył szok, że jednak nie i próbuje to naprawić? Mógł do Rosji za Ural pojechać, tam nawet Czeczeni nie zaglądają.
Jeszcze kurwa importowanych rasistów brakuje, jakbyśmy swoich mieli za mało.
Sklej pizdę
Kobiety nie są dobrem wspólnym i same o sobie decydują. Skoro chcą się umawiać z czarnuchem lub ciapakiem chuj Wam do tego. Dosłownie - chuja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na kutasie wizji świata...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów