Mężczyzna mówi białej kobiecie i jej partnerowi „ pajeet ”, że jest z najbardziej inwazyjnym gatunkiem na świecie. „ Jesteście bronią biologiczną w tym kraju ...”
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdecydowanie biala kurwo. Puszczac sie ze zwierzeciem. Zwyrodnialstwo.
knaga hindusa ma średnio 10,5 centymetrta, według internetów przynajmniej. I te kurwy poleciały na hinduską knagę???
Faktycznie Polska jest najbielszym krajem?
I jeszcze druga blond kurwa się wpierdala. Jakby zapomniała, że w konstytucji mamy wpisaną wolność słowa.
phrontch napisał/a:
knaga hindusa ma średnio 10,5 centymetrta, według internetów przynajmniej. I te kurwy poleciały na hinduską knagę???
Nie ma być długi, ma być gruby jak salceson.
Niech zgadnę, zagubiony i sfrustrowany dziadzio wyemigrował do Polski, bo słyszał, że to "whitest country on Earth"? A na miejscu przeżył szok, że jednak nie i próbuje to naprawić? Mógł do Rosji za Ural pojechać, tam nawet Czeczeni nie zaglądają.
Jeszcze kurwa importowanych rasistów brakuje, jakbyśmy swoich mieli za mało.
Jeszcze kurwa importowanych rasistów brakuje, jakbyśmy swoich mieli za mało.
Bardzo dobrze, piętnować kurwy zadające się z gównem.
Moja dalsza kuzynka zawsze najmądrzejsza a brzydka jak chuj też wysrała po 9 miesiącach takie gówno i wychowuje sama i zdziwiona że ją wyjebałem ze znajomych na fejsbuniu
Też jestem przeciwko puszczaniu się rasy białej z kałem , to nie ludzkie
Jaka biała pizda się wjebała w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś pierdoli, co za wstyd kurwa ja pierdole, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.
kurcze ludzie, przecież ta dziewczyna wcale nie musiała się "zadawać" z tym ciapatym, kiedyś do firmy w której wtedy pracowałam przyjeżdżali kontrahenci z różnych krajów i czasem trzeba było im pomagać na przykład pójść z nimi do sklepu albo coś załatwić... nie wyobrażam sobie żeby jakiś przygłup zaczął mi ubliżać, albo mnie nagrywać w wrzucać do sieci, bo coś mu się w jego pustym łbie przywidziało... chamstwo totalne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów