Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Generalnie morał z historii jest oto taki że ONR niczym się nie różni od brudasowych islamistów(nawet miał tak samo wyjebaną flagę narodową na ścianie w pokoju). Taka sama nietolerancja
Jeśli oni nie tolerują obcych U SIEBIE, to co innym do tego? Ich kraj i ich zasady.
Tu jest NASZ kraj i my staramy się by żyło się tu tak jak NAM będzie najlepiej. JA nie potrzebuje tutaj obcych nacji do szczęścia.
Najlepiej dla mnie by Polska była biała, silna i zdrowa. By żyło się tu dostatnio " i jeszcze było na co narzekać".
Chciałbym by każdy był ateistą albo poganem, od biedy mogę też być chrześcijanie. Choć najlepiej było by nie widywać religii na ulicach.
Narkotyki i homoseksualizm dla mnie powinny być zwalczane różnymi środkami.
Działamy na rzecz obniżenia podatków które mordują polski kapitał
oraz zniesienie podatku dochodowego . (który w zasadzie faworyzuje nierobów i biedaków )
Eu to kolejny problem lewicowy prąd który dąży do wynarodowienia i stworzenia bez państwowej massy pracującej
niestety robotnikami , sprzątaczami będę Polacy bo jesteśmy i będziemy zawsze dla nich wschodem (gorszym)
Jedna jest prawda na świecie i każdy ją zna "Pieniądze rządzą wszystkim , wszystko dla pieniędzy "
Dla przykładu podam jak nas robi uninia a my się cieszymy , cena cukru w Polsce jest nie przypadkowa jest to związane z ograniczeniami produkcji nakazane przez unie w Polsce (na lata 2011-2012, związane z nadprodukcji kiedy to polski cukier wypierał, zachodni ograniczali polską produkcie ) teraz go brakuje i musimy kupować własny cukier z zachodu .
Teraz w droższych niemczech cukier kosztuje 2.35 PLN (0.65 EUR) a w Polsce 5.00 PLN
też jestem za, i nienaturalne mi się wydaje że jednego roku jest klęska urodzaju buraków cukrowych, a następnego cena cukru szybuje pod niebiosa. też zauważyłem że cukrownie pozamykali.
Kolejną rzeczą której nie akceptuję to skrzywienia (np.pedalstwo) który zachód gloryfikuje , twierdząc iż jest to normalne a nawet modne !
No trochę przesadzasz. Pedały są nieszkodliwe i się nie rozmnażają. Tak samo nie mogą nikogo przeciągnąć na swoją stronę bo orientację ma się od urodzenia. nie wiem o jakich innych skrzywieniach mówisz, ale generalnie ten punkt wbrew pozorom wam najbardziej szkodzi. bo ludzie was najbardziej utożsamiają właśnie z marszami równości. Powinniście wykasować ten punkt.
Znane są przypadki kiedy pedały zastraszały pracodawce o oskarżenie dyskryminacji.
i wiele innych przypadków zastraszania swoich pracodawców z innych powodów, zawsze znajdą się jednostki które odpierdolają takie rzeczy.
Ważną rzeczą jest dbanie o pamięć tych którzy walczyli za kraj a nie raz teraz niestety są opluwanie przez postkomunistów ,anarchistów i innej gawiedzi NSZ liczący w porywach do 100 tyś jest dziś wyzywany od nazistów i faszystów bo.. walczyli do lat 55 z bolszewikami
mógł bym tak jeszcze pisać ale mi się nie chce
No tu też się zgadzam. ostatnio rozjebał mnie artykuł w GW
Pewnie staruszki faktycznie mają nieco faszystowskie poglądy, ale i tak zaraz umrą więc nie powinno się z tego robić wielkiego problemu, bo męczyć kogoś pod koniec życia jest w złym smaku.
Widzisz nie było trudno. generalnie to się zgadzam z większością tych postulatów jakie ty podałeś jako najważniejsze. Są rozsądne. Sądzę że jak byście się zrobili bardziej tolerancyjni dla odmienności to byście byli w stanie więcej zdziałać, a nie jak teraz siedzicie bezczynnie bo wszyscy uważają was za wariatów którym wszystko przeszkadza.
Lewa strona "Blantifa"
popiera :
pedałów
narkomanów
nierobów
brudasów
pedofilów
alkoholików
rumunów
arabów
komunistów
anarchistów
bezdomnych
zutylizować facetów a kobiety odkazić i do burdeli posłać i wszystkich tych którzy coś tam coś tam...........
Widzisz nie było trudno. generalnie to się zgadzam z większością tych postulatów jakie ty podałeś jako najważniejsze. Są rozsądne. Sądzę że jak byście się zrobili bardziej tolerancyjni dla odmienności to byście byli w stanie więcej zdziałać, a nie jak teraz siedzicie bezczynnie bo wszyscy uważają was za wariatów którym wszystko przeszkadza.
Jednak nie można wybiorczo tolerować w sumie jak by siedzieli u siebie w domu to co mnie to
ale tolerowanie pedalstwa zmusza do tolerowania cyganów , arabów , żydów itp i zrobienia nam się tu 2 Francji gdzie Francuzi są w mniejszości
Jednak nie można wybiorczo tolerować w sumie jak by siedzieli u siebie w domu to co mnie to
ale tolerowanie pedalstwa zmusza do tolerowania cyganów , arabów , żydów itp i zrobienia nam się tu 2 Francji gdzie Francuzi są w mniejszości
Dlaczego tolerowanie pedalstwa zmusza do tolerowania reszty?
Paliwo - ~5zł.
Niebezpiecznie szerząca się jebana inflacja prawna w UE.
Bieda.
Głód.
Brud.
A oni pierdolą o radykałach - całkowitej, jebanej abstrakcji - z klapkami na oczach, widząc tylko dwie możliwości.
Ograniczenie intelektualne boli osoby postronne
Dlaczego tolerowanie pedalstwa zmusza do tolerowania reszty?
no właśnie, przecież araby nie cierpią pedałów bardziej niż wy.
żydów to w Polsce nie ma a jak są to są to potomkowie polskich żydów czyli jak by nie patrzeć Polacy tylko innego wyznania. Poprawność pisania żyd z małej liter na samym początku tłumaczy że to nie narodowość. Co do cyganów to tak samo, jak są w Polsce od pokoleń to niech sobie będą. Reszta obcokrajowców, jeśli np. przyjechała tutaj na studia i po skończeniu postanowili zostać, to w sumie czemu nie? Lepiej niech zostaną z tą wiedzą tutaj. A co do 2 Francji to już na samym początku mówiłem że zwożenie hołoty jest głupim pomysłem i też jestem przeciwny, tak jak w sumie większość osób tutaj, bo siedzą później na zasiłkach i się mnożą. Jak już trzeba zwozić niewykwalifikowanych robotników(bo co tu ukrywać przyrost naturalny w Polsce jest chujowy i może się okazać że nie będzie miał kto nam na emerytury pracować) to lepiej z Białorusi lub Ukrainy, przynajmniej nie różnią się aż tak.
trzeba przyznać żydkom że kombinują jak mogą i nawet z ich masowych mordów uczynili biznes i cały kraj na tym postawili
ALE to my na tym cierpimy bo jak by tobie jakiś niemic/żyd wymachiwał przed domem gwizdkiem papieru (często nienależącego mu się )który jest aktem własności to ciekawe co byś powiedział.
a jak byś już powiedział to był byś faszystom bo na żydka nie można nic złego powiedzieć .
Arabów nie chce w Polsce bo to inna kultura i nic konstruktywnego nie osiągnęła , [lepszego od nas ] a przez 1000 lat była wroga i w ciągu 50 lat stała się potulna jak baranek , nie wierze.
Jeżeli chcesz żeby twoja matka/siostra ukamienowana za nie noszenie hidżabu , przypinam żyjemy w demokracji większość ma władze a u nich na rodzinę przypada 8.1 dziecka u nas 1.9
Za jakiś 30 lat na zachodzie przejmą władze i zacznie się wojna zachodu ze wschodem . I nawet żydki nic tu nie pomogą bo to będzie kolejna wojna światowa tylko religijno /rasowa a takie są najgorsze
Nie mam nic do Ukraińców ruskich i reszty to są słownie .
Ich kultura jest na tyle podobna że nie mają problemu z dostosowaniem
2. Arabowie mają wielki wkład w rozwój matematyki (Tak jak Chińczycy w np. rozwój systemów resztowych)
3. Sprowadzanie obcych by pracowali na nasze emerytury? U.S.A na to wpadło - czarnuchy. Niemcy już na to wpadli - turasy. Na pewno jest to genialny pomysł?
A teraz zaśpiewajmy
"Niech każdy żyje gdzie się urodził, niech każdy naród ma swą tożsamość" - Baranki Boże "Nigdy Więcej"
No o takie rzeczy to mnie jeszcze nikt nie oskarżył.Fri.K tak pierdolisz a sam pewnie pojedziesz szukać pracy za granicą
Mam dobrą pracę tutaj, w Polsce i NIGDY stąd nie wyjadę!!!!
Fri.K tak pierdolisz a sam pewnie pojedziesz szukać pracy za granicą i Mam nadzieje ze za taki komentarz cię jakiś "Turas" albo "Czarnnuch" przekopie . Odnośnie wypowiedzi Karenza to tylko leczenie kompleksów kosztem kogoś .
widzę tru Anarchista zerwał się z gimnazjum
złooooooo!!!!!
Pier*olić te wszystkie faszystowskie, rasistowskie psy które nawet nie wiedzą z kąd się wywodzą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów