📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niech się chłopcy uspokoją bo jeszcze nogi połamią i na wózkach wylądują.
Zdolne kadłubki..
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Wytłumaczcie ten fenomen hokeja,napierdalają się na lodzie,zęby gubią,kończyny łamią,krew się leje,na trybunach zabawa,dzieci i baloniki.Przecież jakby na jakimś europejskim boisku było tyle przemocy na boisku co w hokeju,to co mecz trzeba by nowy koszyk stawiać,bo przecież w pizdu by roznieśli wszystko.
0:47 totalnie bezmyślne wejście! Mógł mu nogi połamać :/
Bila napisał/a:
Wytłumaczcie ten fenomen hokeja,napierdalają się na lodzie,zęby gubią,kończyny łamią,krew się leje,na trybunach zabawa,dzieci i baloniki.Przecież jakby na jakimś europejskim boisku było tyle przemocy na boisku co w hokeju,to co mecz trzeba by nowy koszyk stawiać,bo przecież w pizdu by roznieśli wszystko.
I tak nie zrozumiesz. Tak jak napisałeś to jest fenomen. Tak jak nie lubię dyscyplin zespołowych o tyle hokej uważam za zajebisty właśnie za to że tam nie ma udawania, żelu na włosach i spuszczania się nad byle bzdurą. Coś w stylu jebnął to jebnął, na chuj drążyć... gramy dalej.
Leniuszki kurwa. Siedzieć, to każdy by chciał, a robić nie ma komu
Polecam filmik, jak pływają...
Polecam filmik, jak pływają...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów