Zacnie mu nakurwił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
adrianthc napisał/a:
Ufol dobry zawodnik. Ma już na swoim koncie kilka wygranych w kots i jest mistrzem wotore
Pamiętam kiedyś pracowałem z nim w jednym miejscu, był na ochronie i coś machał krzesłem, popatrzyłem na niego i rzucił we mnie (złapałem) a potem mnie obalił. Muszę przyznać, że sprawnie to zrobił XD
Na szczęście inni ochroniarze go ogarnęli bo nie chciałbym skończyć tak jak ten typ z filmiku
Lupa napisał/a:
W tym miejscu się z Tobą nie zgodzę. Motorzyści, to bardzo cenne źródło wysokiej klasy organów. I choćby z tego względu należy szanować ich pociąg do adrenaliny. Z resztą się zgadzam.
Zazwyczaj po wypadkach to mają tak rozjebane organy wewnętrzne od przeciążenia, że co najwyżej na karmę dla kotów się nadają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów