Zacnie mu nakurwił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kriski napisał/a:
Kolejne pedalskie macanki.
Akurat nie tym razem.
Napierdalanie się na gołe pięści to już nie sport a widowisko dla nizin umysłowych. Głupi dla głupich. Tutaj nie ma rywalizacji jak w normalnym sporcie - tu jest tylko przypadek kto dobrze trafi. Jak to mówią, nie masz w mózgu to musisz mieć w rękach. I jeszcze te kibolskie banery no i te brudnopisy.
Napierdalanie się na gołe pięści to już nie sport a widowisko dla nizin umysłowych. Głupi dla głupich. Tutaj nie ma rywalizacji jak w normalnym sporcie - tu jest tylko przypadek kto dobrze trafi. Jak to mówią, nie masz w mózgu to musisz mieć w rękach. I jeszcze te kibolskie banery no i te brudnopisy.
I kop want na mordę jak już typ leży żeby nie wstał. Jak u czarnuchow.
Szkoda czasu.
Ufol dobry zawodnik. Ma już na swoim koncie kilka wygranych w kots i jest mistrzem wotore
chłop za 10 lat nie będzie mógł wymówić alfabetu, ale chuj tam chociaż pare stówek przytulił i szacun
Pierdolicie jak potłuczeni. Bartek Kwiatkowski dobry zawodnik. Walki na gołe pięści sięgają XVII wieku . UFC zaczynało również od tego. Dwóch facetów staje na przeciw siebie i przez kilka minut dają z siebie wszystko. Niziną umysłową jest pierdolenie w sieci na ludzi którzy "smakują" życia w realu w 100% w przeciwieństwie do pizd z torebkami męskimi, makijażem i kolorowymi włosami. Piwo dla Bartka Kwiatkowskiego!!!!!
Idź obciągnij bartusiowi jak tak go kochasz a swoje pedalskie fantazje wylewaj na pejsie:
Belweder napisał/a:
Czyli idealny sport dla polaków. Rozumiem mam do czynienia z fanem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów