Gdy dżentelmeni nie mogą dojść do porozumienia w kwestii zwrotu funtów, wkracza tradycyjna metoda negocjacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
psyhepl napisał/a:
sorry ale ja tam słyszę "fifty" mieszkałem w UK 10 lat i tak mi się zdaje
A ja od 2007 🙅🏻
smc napisał/a:
Powiedział wyrażnie 15.000 tyś funtów
tyś tyś tyś kurwa poligloto. powiedział 15 setek. czyli 1500
turor napisał/a:
Kolejny, który wiecznie nie wie o co chodzi.
Ma teraz szansę zrozumieć
Jak tak z nim rozmawiają za każdym razem, to nigdy im kasy nie odda, bo jak tłumaczą, co i jak, to akurat jest zamroczony po kopach na ryj.
SraliBaby_W_Rowie napisał/a:
To brytole są, czego od nich oczekujesz? Wpierdol od pigmentododatnich zbierają, dają gwałcić im swoje kobiety, mordować dzieci.
Jake kobiety? tam nie ma kobiet tylko szmaty, wieloryby albo paszkwile ten kraj upadl i nie już się nie podniesie
SraliBaby_W_Rowie napisał/a:
To brytole są, czego od nich oczekujesz? Wpierdol od pigmentododatnich zbierają, dają gwałcić im swoje kobiety, mordować dzieci.
Dla frajera nie masz obowiązku trzymać zasad,zasady dla takiego kończą się jak nie dotrzymuje słowa.
Tak wygląda życie.
W Glasgow jeszcze by zarobił "Glasgow smile"
A ja znam takich co mieszkają 20 albo więcej lat i kurwa nie znają 10 słów po angielsku… więc skończcie licytację kto ile mieszkał!
Do wszystkich co sie spieraja o kwote, powiedzial wyraznie (slangiem ulicznym, kto tam mieszka ten wie) - fifteen hundred pounds = £1500.
Zaden anglik, a juz na pewno nie ulicznik, nie powie fifty hundred pounds, tam sie tak nie mowi.
Gdyby chodzilo o 50k to na sto procent powiedzial by fifty grand..
Dziekuje , pozdrawiam i zamykam spor
Zaden anglik, a juz na pewno nie ulicznik, nie powie fifty hundred pounds, tam sie tak nie mowi.
Gdyby chodzilo o 50k to na sto procent powiedzial by fifty grand..
Dziekuje , pozdrawiam i zamykam spor
Fifteen hundred - 1500. Dziekuje. Mieszkam tam od dziecka.
gdfgdf napisał/a:
powiedział fifty hundred a nie fifteen hundred , problemy z słuchem masz?
A ty widocznie z czytaniem ze zrozumieniem lub przeczytaniem całego tekstu do końca.
@: ale fifty hundred pounds to 5k, a nie 50k. Gość ewidentnie mówi "fifty".
Masz racje @CzerwonaMalina, my bad...
Aczkolwiek, gdyby to bylo 5k to powiedzialby 'five grand' a nie jak niektorzy twierdza - 'fifty hundreds' - powiem jeszcze raz, w UK tak sie nie mowi. Powiedzial wyraznie (dla kogos kto tu mieszka i sie osluchal slangow i akcentow) - 'fifteen hundreds', czyli £1500.
[ Dodano 2024-09-09, 16:17 ]
Sprawdzcie w 0:38, drugi koles wyrazniej mowi 'fifteen' a nie 'fifty'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów