Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane psy czekam aż mi się to przydazy
A co jeśli zamiast zaatakować nożem, wyruchają cię w dupę?
Wnioskuje, żeby w Anglii przywrócono karę śmierci: krzesło elektryczne, stryczek albo gilotyna
Oczywiście egzekucje muszą być publiczne, żeby kolorowe społeczeństwo widziało ...
Przy takim ustawodawcy jak tam na tym krzesle beda sie smażyć biali obywatele za tzw mowę nienawiści.
Czarni nadal będa kraść, gwałcić i zabijać.
O kurwa ale kryterium bycia ciotą i frajerem. Na "tego typu filmikach" widać przygłupów z dna społecznego. Jak już sobie spierdolę życie tak że bardziej nie można to pewnie też będę miał wyjebane że mnie filmują jak kogoś próbuję zakosować, LOL.
Ta okolica to jest Winson Green, skrzyżowanie City Rd i Dudley Rd. Jedno z najgorszych gett w tym mieście, poważnie. Normalni ludzie tam się nie kręcą nocą z dzieckiem w wózku. Tych białasów pewnie miasto osiedliło gdzieś w pobliżu ale po co łazili przez ten syf? Może dziecko było chore i szli z nim ze szpitala do domu? Chyba bym odżałował kilka £ i jednak wziął taksówkę na ich miejscu...
Getto można utworzyć dla kogoś, tak jak dla żydów zrobili niemieccy nazisci.
Jeżeli jest getto z przestępczością świadczy tylko o niewydolności państwa albo jego totalnym ignoranctwie.
KAZDY OBYWATEL POWINIEN SIE PORUSZAC PO ULICACH I CZUC SIE BEZPIECZNIE.
Po to zakładaliśmy społeczności i państwa. A jak się komuś nie podoba to do obozu pracy.
Kiedyś cesarstwo rzymskie było potęgą i upadło przez wielką wędrówkę ludów, coraz słabszą armię, korupcję władzy , a także kryzys ekonomiczny.
[ Dodano: 2024-08-25, 10:42 ]
Getto można utworzyć dla kogoś, tak jak dla żydów zrobili niemieccy nazisci.
Jeżeli jest getto z przestępczością świadczy tylko o niewydolności państwa albo jego totalnym ignoranctwie.
KAZDY OBYWATEL POWINIEN SIE PORUSZAC PO ULICACH I CZUC SIE BEZPIECZNIE.
Po to zakładaliśmy społeczności i państwa. A jak się komuś nie podoba to do obozu pracy.
Nie bój nic będą piękne czystki etniczne na świecie.... Albo oni nas albo my ich. A jak wiadomo historię piszą zwycięscy
I akurat czarny z nożem dźga białego w gardło celując w uwaga aortę ..... I powiedzcie mi że on nie miał zamiaru kurwa go zabić umyślnie to kurwa jebnę śmiechem.... I co będzie miał prace społeczne 240h
Nie bój nic będą piękne czystki etniczne na świecie.... Albo oni nas albo my ich. A jak wiadomo historię piszą zwycięscy
Kolejny wysryw na podstawie danych z dupy.
Daj linka do sprawy gdzie ktoś nożem ranił ofiarę po czym dostał pracę społeczne.
Gość z nożem pójdzie siedzieć, ojczulek najebany o 2 w nocy atakujący gościa z nożem pewnie dostanie zawiasy albo prace społeczne właśnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów