- A gdyby tu staruszka stała w tej budce, a tej budki jeszcze nie było, a dzisiaj już by była, to wtedy wy byście tę staruszkę przejechali, a to być może wasza matka!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pytanie dlaczego osobówka się tam zatrzymała. Wygląda trochę jak przejazd kolejowy, ale to niczego nie tłumaczy. A ciężarowiec no cóż... Na teorii na moto, osobówkę i niedawno na C miałem to samo pytanie, właśnie o drogę hamowania na śniegu/lodzie. Minimum 10x dłuższa
za misia zawsze piwo
Powszechnie bagatelizowana i najczęstsza przyczyna wypadków nie prędkość tylko jebany ślimak na drodze. Ilu ludzi przez takich już życie potraciło wykonując niebezpieczny manewr wyprzedzania bo zawalidroga ruch utrudniała albo dla odmiany jakaś tempa pała na autostradzie się bez potrzeby się zatrzymała.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ale jak mogę przejechać matkę, jak matka siedzi z tyłu?
Aaa jakiś lepszy cwaniak! A gdyby tu było przedszkole... w przyszłości...
Ale jak mogę przejechać matkę, jak matka siedzi z tyłu?
wilkoala napisał/a:
Jak mógł przejechać matkę w budce, jak matka siedzi z tyłu!
Aaa jakiś lepszy cwaniak! A gdyby tu było przedszkole... w przyszłości...
Tirowiec szybko pomyślał i z rachunku różniczkowego wyszło mu E¡=[m2`] więc szybko odjebał na prawo.
smc napisał/a:
Tirowiec szybko pomyślał i z rachunku różniczkowego wyszło mu E¡=[m2`] więc szybko odjebał na prawo.
Lepiej tak niż zmiażdżyć osobówkę z naprzeciwka. Prawidłowy odruch.
Konstrukcja budki mocniejsza niż 90% amierykańskich domów.
siedzisz sobie spokojnie przeglądasz sadola a tu ci ciężarówka chałupę przestawia do sąsiada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów