Oraz profesjonalne zaciągnięcie ręcznego, w celu jebnięcia driftu miedzy autami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najważniejsze, że jahondra.
Swoją drogą to chyba jednokierunkowa a ten pedał na końcu jechał pod prąd i spowodował całe zamieszanie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Swoją drogą to chyba jednokierunkowa a ten pedał na końcu jechał pod prąd i spowodował całe zamieszanie.
Zero redukcji biegami, tylko rękaw w górę w ostatnim momencie.
Hahahahah, co za kebabowa cipa...
Zero redukcji biegami, tylko rękaw w górę w ostatnim momencie.
Kebabowa powiadasz... A różaniec to miał dla szpanu, albo jako dodatkowy bezpiecznik pewnie... Allah nie obroni, to może Jezus pomoże... tylko, że nie zauważył, że przy 120km/h spadł z krzyża
kierowca jak kierowca - debil, ale ciekawi mnie tok rozumowania pasazerow - bolid smierci, debil za kierownica, zero kontroli jako pasazer...
ciekawe,
żaden zjeb jeszcze nie nawiązał do różańca i Boga
żaden zjeb jeszcze nie nawiązał do różańca i Boga
Engine check jest, dlugie swiatla sa, kontrolka trakcji swieci, ABS/zuzycie klockow sie jarzy, poduszka pasazera chyba zostala w garazu. Kierowca wiedzial o uzytkowaniu auta tyle co o awaryjnym hamowaniu...
@up no mówię, że debil
@nectovelius bo w krajach arabskich nie ma chrześcijan, no skąd...
Po co wcisnąć hamulec mocno i pozwolić ABSowi działać... Lepiej hamować ze zmniejszoną skutecznością... Po co hamować też i biegami... No ale zaciągnięcie ręcznego, to już szczyt, biorąc pod uwagę fakt, że ABS wtedy nie działa, bo jak...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów