Jesli kogoś zastanawia w co przyjebali to tak wyglądają te konstrukcje:
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.W Warszaffce nich porobią takie. Złomy i huta nie nadążą z przerobem i przetopem.... :s
Ale w sumie rzeczy to jakie to ma zastosowanie poza generowaniem kosztów ?
Takie samo jak w Polsce podwyżka mandatów. Nie dotarło po dobroci, że są jakieś ograniczenia, to Cię nauczymy finansowo.
Jak sobie jeden debil z drugim podwozie rozpieprzy, to nauczy się że ma jechać drogą do tego wyznaczoną.
A może tak jełopy, które tak nienawidzicie samochodów i całej technicznej cywilizacji wyjedziecie sobie do lasu i będziecie mieszkać w szałasie albo jaskini? Cholerne lewactwo. Sami się boją wszystkiego, ale zgnoją każdego kto ma więcej rozumu od nich.
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Od kiedy to lewactwo dba o porządek a prawactwo jest anarchistyczne,? coś ci się w tym kacapskim łbie poprzewracalo. Wyjedź kiedyś ze swojego zabitego dechami onucowa to zobaczysz gdzie i po co takie zabezpieczenia. To nie żadne buspasy, tylko odcinki drogi tylko dla autobusów np dojazd do pętli autobusowej, zrobiony po to żeby żaden kacap które sra na wszystkich nie wiechal i nie zablokował pętli. Albo przejazd przez jakieś osiedle gdzie mieszkańcy nie chcą ruchu samochodowego i taka łajza onucowa nie będzie im tam wjeżdżać bo jej się tak podoba.
Nie dziwię się że rassija to kraj z gówna i wódy zbudowany. I jeszcze będą cywilizowane narody pouczać... Ha tfu
A tobie do anarchii?
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Anarchia działa w ramach całego świata, w ramach prawa międzynarodowego. Obowiązuje reguła dobrowolności. Dla lewaków i prawaków to obca idea.