Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo sam jestes amator. nie potrafisz odroznic dobrego towaru od siana. frajerzysz i dąsasz się. nie zapaliłbym z tobą
co do filmiku z gory to nie buch. A co do bycia amatorem, to osobiscie przepalilbym was obu razem. I nie jestem z tego dumny, bo walcze 8 lat z uzalezenieniem i oddalbym wszystko, zeby nie palic. Wiadro z rana, wiadro do pracy, wiadro w przerwie w pracy, srednio 15-20 dziennie. I nie "siano" tylko brane z apteki 18-22% thc, glownie indyk celuje, ale nie zawsze idzie dostac. Tolerancja sie wyrabia, ale nic fajnego. Jak nie pale to sie poce i mi sciska zoladek jakbym heroine odstawil. Ogolnie nie polecam.
Ja paliłem tylko dżojnty, bo nie chciałem narkomańczyć z wiadra.
v
co do filmiku z gory to nie buch. A co do bycia amatorem, to osobiscie przepalilbym was obu razem. I nie jestem z tego dumny, bo walcze 8 lat z uzalezenieniem i oddalbym wszystko, zeby nie palic. Wiadro z rana, wiadro do pracy, wiadro w przerwie w pracy, srednio 15-20 dziennie. I nie "siano" tylko brane z apteki 18-22% thc, glownie indyk celuje, ale nie zawsze idzie dostac. Tolerancja sie wyrabia, ale nic fajnego. Jak nie pale to sie poce i mi sciska zoladek jakbym heroine odstawil. Ogolnie nie polecam.
Znam to stary
Jakiś k***a amator ja teraz siedzę po 5 wiadrach i jednym gibonie i mam małe heheszki a ten co tu odj***ł to się w głowie nie mieści
Się dziwisz jak z wiadra to Ty wodę wypiłeś a na gibonie to Ty siedziałeś ale swojego starego..
v
Przerzuć się na vapek i zobaczysz, że uzależniony jesteś od tyty.
bo sam jestes amator. nie potrafisz odroznic dobrego towaru od siana. frajerzysz i dąsasz się. nie zapaliłbym z tobą
Nie pierdol kocopoł, ja siedze w holandii kilka lat już i jarałem bucha praktycznie z każdego cofeeshopa w rotterdamie i jak już pale to nakurwiam sam na hita takiego cybana jak gość z filmiku i tak średnio co 20 minut muszę poprawić. Więc albo jesteś chuj nie palacz, jarasz jointa dziennie i kozaczysz albo palisz chemola z osiedla od ziomka który se to zamawia z dark netu po 10zł za sztuke.
,
Nie pierdol kocopoł, ja siedze w holandii kilka lat już i jarałem bucha praktycznie z każdego cofeeshopa w rotterdamie i jak już pale to nakurwiam sam na hita takiego cybana jak gość z filmiku i tak średnio co 20 minut muszę poprawić. Więc albo jesteś chuj nie palacz, jarasz jointa dziennie i kozaczysz albo palisz chemola z osiedla od ziomka który se to zamawia z dark netu po 10zł za sztuke.
Teeee znawco ,to jest szałwia a nie zwykłe zielsko.
Jakiś kurwa amator ja teraz siedzę po 5 wiadrach i jednym gibonie i mam małe heheszki a ten co tu odjebał to się w głowie nie mieści
Bo jesteś narkomanem nieznającym umiaru i masz tolerke wyjebana w kosmos.
Teeee znawco ,to jest szałwia a nie zwykłe zielsko.
jebie mnie co jest na tym filmiku, ja tamto napisałem na inny temat
v
Ale jak to, moj kolega od 15 lat jarania zioła twierdzi ze trawa nie uzależnia
Margines.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów