Gotował pewnie parówki w czajniku. Obwodnica Trójmiasta, dzisiaj, ok. godziny 17.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kierując ciężarówkę jedną nogą jesteś w kuwecie a drugą w więzieniu
KremufkowyPotwor napisał/a:
Kierując ciężarówkę jedną nogą jesteś w kuwecie a drugą w więzieniu
Jeszcze z 5-6 lat przedstawiciele najcięższego zawodu na świecie i zastąpi was definitywnie AI...
grzybiary będą nosić żałobę przez miesiąc
Skąd te piwa? Przecież na tych zdjęciach nie ma nic interesującego...
Nie tylko parówki bo i kiełbaskę też się da,tak samo jajka,a po tygodniu to i żur z tej wody zrobisz haha
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Piwo za opis, parówki w czajniku rozjebały
Ja zawsze w hotelu żeby zjeść coś na ciepło to gotuję parówki w czajniku elektrycznym, a że kawy i herbaty nie piję to mam to w dupie
Nic mnie tak nie cieszy że ścisk dupy tirowkowiczow. Od was gorsi Są tylko tirowkowicze którzy w wolnym czasie są pedalarzami:)
guliusz napisał/a:
Ja zawsze w hotelu żeby zjeść coś na ciepło to gotuję parówki w czajniku elektrycznym, a że kawy i herbaty nie piję to mam to w dupie
Poprzedni goście hotelowi pewnie srali do tego czajnika, bo tak lubią, a że kawy i herbaty nie piją to mają to w dupie. Potem ty w tym parówy kisisz i kminisz jaki to sprytny jesteś.
guliusz napisał/a:
Dobre hotele widzę bierzesz, ze śniadaniami i parówki qwa w czajniku gotujesz cebulaku 😆
w radiu juz podali ze byl nacpany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów