📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Myślałem ,że to pierwsze auto oszczędzą - myliłem się
Kurde myślałem że chodzi o murzynów, za dużo u internetów XD
Jestem pewien, że zanim zajdzie słońce, pojawi się poniżej przynajmniej jeden komentarz, że właśnie tak wygląda polska scena polityczna.
Miałem styczność z dużą ilością zwierzyny - nawet misia (a raczej to miś mnie bo spierdoliłem na drzewo) mijałem w lesie o koło 10m - ale łosia to się boje, taka 800kg głupsza i nieprzewidywalna krowa ze skłonnościami do nagłych galopad i wielkim kościanym taranem na głowie
Jak zawsze ciemni
Ale bym chciał coś takie będąc u kogoś na gościnie. hłe hłę
Chodzi o ludzi, że się wybudowali na terenie tych zwierząt?
Kidl3r napisał/a:
"Żadnego poszanowania dla cudzej własności"
Chodzi o ludzi, że się wybudowali na terenie tych zwierząt?
Łosie były tam wcześniej
Te łośki mają w dupie ( znaczy się, w zadzie) cudza własność. Stawka tej walki pewnie wysoka. Który zainseminuje łoszę, którego będą małe łoszaki brykać po lesie. tu walka o geny, mości Sadole i Sadolki !
szlugi napisał/a:
kurwa myslałem ze jakieś nwordy sie beda pizgać
Sądząc po twoim pierdoleniu, to myślenie musisz jeszcze poćwiczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów