📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zryty napisał/a:
Nie puścił się to go życie opuściło
Może nie potrafił pływać.
Zwyrolowi znudziło się życie na wolności.
Kurwa ale ludzie są popierdoleni. Koniec Świata bliski..
Nieprzytomny wpadł do wody więc umiejętność pływania na za dużo się nie zdała mu.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Kurwa ale ludzie są popierdoleni. Koniec Świata bliski..
Ja tam zawsze myślałem że ludzie rzucający hasła, że "koniec świata bliski" to odklejone od rzeczywistości pojeby.. Ty myślisz że takie rzeczy się dzieją od kilku lat a nie od kilku tysięcy? Teraz masz po prostu czym to uwiecznić i gdzie to wrzucić.
Zastanawia mnie czemu mu nikt nie pomógł…. Stoją i nagrywają pojeby
Polkos001 napisał/a:
oni stoją i nagrywają a na sadolu siedzą i komentują, róznicy wielkiej nie widze
OldMann napisał/a:
oni stoją i nagrywają a na sadolu siedzą i komentują, róznicy wielkiej nie widze
Ci co nagrywają mogą jeszcze zareagować. Ty możesz najwyżej piwko kliknąć
Kara śmierci jest przecież nie humanitarna, wsadźmy go do więzienia na 50 lat.
Polkos001 napisał/a:
Z 2 strony pójdziesz pomóc i skończysz tak samo dzwonisz na paly i czekasz i nagrywasz dowody
Wyrzucił go jak szmate do rynsztoku. Może się jeszcze polubią? Może nawet pokochają i wezmą ślub?
A gdyby dobrowolnie dał się zrzucić z wysokości pół metra do tej wody, to nic by mu się nie stało. Albo panicznie bał się wody i nie umiał pływać, albo uniósł się honorem i nie odpuścił, bo znaczyłoby to przegraną, poddanie się, upokorzenie.
No i teraz dla przykładu wypadałoby zrobić afrykański lincz, ale przecież nie, bo cywilizacja...
Player niestety tak długo ładuje że raczej tego nie obejrzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów