Nie ma tu ani początku ani końca. Gość dostał kulkę w łeb od policji za to, że trąbił klaksonem na znak protestu. Po prostu przykre. Nic więcej. Iran.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy się lepiej cieszcie z tego gdzie mieszkacie bo przynajmniej na razie jest w miarę duża szansa dożycia starości. Na razie...
Czekaj, czekaj, coś tam lempartowa i jej armia julek pierdoliły, że u nas średniowiecze, bo dziecka na żądanie wyskrobać nie można? Ile ja bym dał, żeby wszystkie wysłać właśnie tam. :/ Niestety populacja kobiet w PL zmniejszyłaby się o połowę, ale można nadrobić, przyjmując te z Iranu
Przybiegla jego stara i krzyczy "i siara" jakby to nie byla codziennosc.
Skąd wiadomo, że od policji a nie od prowokatorów chcących wywołać zamieszki?
zajebisty kraj, prawidłowa reakcja policji - też nie lubię jak ktoś na ulicy bez sensu trąbi
Sayoko napisał/a:
Who cares... ten kraj yo mit dla calego swiata
Jak jedziesz na stację benzynową to spójrz na ceny, tak samo w sklepie. Mnie to obchodzi z trzech powodów:
1.Ekonomia: Nie będzie tego chorego rządu w Iranie to nie będzie embarga na ropę, przez co ceny paliw zapikują w dół, a to spowoduje spadek cen na stacjach paliw, zmniejszenie inflacji i ogólnie da nadzieję na lepsze jutro naszej gospodarce.
2. Geopolityka. Iran przestanie sprzedawać sprzęt wojskowy Rosji, czyli nasze wrogowi toczącemu z nami wojnę.
3.Jedno źródło niepokojów i potencjalny przyszły posiadacz broni jądrowej usunięty z listy.
Od tyle ignorancie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów