📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
mariuszek od małego lubił sterydki
Okniński tu ma dużo racji, ale zwykle to pierdoli jak pojebany, Chwała mu za PLMMA, ale niech nie próbuje na siłę być kontrowersyjny.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Chuj mnie obchodzi czy brał czy nie. Jeżeli w ksw biorą wszyscy to w czym problem? Sprawiedliwie jest. Za to żeby być taką szmatą i prywatne sprawy między sobą a swoim zawodnikiem wyciągać na wierzch i to w taki sposób, to jest po prostu żałosne.
sterydy sterydom nie równe, a zwróćcie uwagę na to, że Pudzian jako jeden z niewielu strongmenów bardziej szedł w rzeźbę niż siłę.
@up
Na gównie się znasz, więc nie udawaj eksperta. "Nie szedł w siłę", ja pierdole co za cymbał.
Na gównie się znasz, więc nie udawaj eksperta. "Nie szedł w siłę", ja pierdole co za cymbał.
Robiłem kiedyś z Pudzianem,
a właściwie to nie z nim tylko obok...robiliśmy na stadionie dziesięciolecia, miałem szczeke obok niego. Ja sprzedawałem majtki i skarpetki ,a Mariusz kurtki i płaszcze ze skaju .
Wiadomo jak było na stadionie...Biedni Warszawiacy przychodzili tam kupować i choć było tanio to zawsze chcieli się targować i zbijać cenę... Mariusz nie miał smykałki do interesów , ludzie to wykorzystywali i łatwo się z nim targowali, robili w wała , bo tez zbyt dobrze nie rachował. W efekcie sprzedawał towar taniej niż sam musiał płacić. Skajowe kurtki brał od producenta na krechę i kiedy po paru miesiącach okazało się że narobił sobie długu i musiał dołożyć sporo jagiełły do interesu to po prostu oszalał.. zaczął roz...dalać wszystkie szczeki dookoła , rzucał chińczykami na lewo i prawo , wrzeszczał z wściekłością :Już nigdy tanio skory nie sprzedam" Przyjechały służby i zawinęły go w kaftan , dostał parę zastrzyków na otumanienie ..pamiętam jak go pakowali do karetki , ze spuszczona głowa mamrotał pod nosem : "tanio skory nie sprzedam....tanio skory nie sprzedam.
a właściwie to nie z nim tylko obok...robiliśmy na stadionie dziesięciolecia, miałem szczeke obok niego. Ja sprzedawałem majtki i skarpetki ,a Mariusz kurtki i płaszcze ze skaju .
Wiadomo jak było na stadionie...Biedni Warszawiacy przychodzili tam kupować i choć było tanio to zawsze chcieli się targować i zbijać cenę... Mariusz nie miał smykałki do interesów , ludzie to wykorzystywali i łatwo się z nim targowali, robili w wała , bo tez zbyt dobrze nie rachował. W efekcie sprzedawał towar taniej niż sam musiał płacić. Skajowe kurtki brał od producenta na krechę i kiedy po paru miesiącach okazało się że narobił sobie długu i musiał dołożyć sporo jagiełły do interesu to po prostu oszalał.. zaczął roz...dalać wszystkie szczeki dookoła , rzucał chińczykami na lewo i prawo , wrzeszczał z wściekłością :Już nigdy tanio skory nie sprzedam" Przyjechały służby i zawinęły go w kaftan , dostał parę zastrzyków na otumanienie ..pamiętam jak go pakowali do karetki , ze spuszczona głowa mamrotał pod nosem : "tanio skory nie sprzedam....tanio skory nie sprzedam.
orwell14 napisał/a:
@up
Widocznie sam się nie znasz, skoro to uważasz za sylwetkę typowo siłową. Da się bardziej. To jest kurwa czysta siła bez rzeźby:
youtube.com/watch?v=-O5U0HNdygg
static1.purebreak.com.br/articles/7/50/07/@/27740--game-of-thrones-diapo-3.jpg
Kapłan_pustki napisał/a:
Widocznie sam się nie znasz, skoro to uważasz za sylwetkę typowo siłową. Da się bardziej. To jest kurwa czysta siła bez rzeźby:
Jak można powiedzieć o mistrzu świata strongman że szedł bardziej w rzeźbę niż w siłę?.... Mariusz wyglądał zajebiście bo po pierwsze, jechał na koksie (i nie widze w tym niczego złego), po drugie trzymał diete a nie obżerał się co pod ryj podano, po trzecie zapierdalał na siłowni i nie tylko. Szedł bardziej w rzeźbę...phii..
Kapłan_pustki napisał/a:
Nie rozumiesz, ze to wszystko zależny od diety i "odżywek"? U większości strongmanów, zawodników trójboju panuje błędne założenie, ze fakt iż będą jeść bez ograniczeń, zamiast być po prostu na odpowiednim naddatku kalorycznym w stosunku do zapotrzebowania, da im lepsze efekty.
Mariusz sam powiedział kiedyś, że po cyklu na siłę lubił się troszkę podrzeźbić.
Cholera, ale to naprawdę udanym trzeba być, aby twierdzić, że strongman może iść w rzeźbę...
Wiesz z czym jest związane rzeźbienie? Z deficytem kalorycznym i ogromnym spadkiem siły za tym idącym. Poz tym do tego dochodzi genetyka. Jeśli nadal nie rozumiesz, w czym rzecz..
Cholera, ale to naprawdę udanym trzeba być, aby twierdzić, że strongman może iść w rzeźbę...
Wiesz z czym jest związane rzeźbienie? Z deficytem kalorycznym i ogromnym spadkiem siły za tym idącym. Poz tym do tego dochodzi genetyka. Jeśli nadal nie rozumiesz, w czym rzecz..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów