Trochę prawdy o idolu gimbusów . Więc userzy sadistica, złączcie się i dislajkujcie jego filmiki, jeśli osiągną odpowiednią ilość głosów na nie, jego konto straci partnerstwo- przestanie zarabiać na baranach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Trochę prawdy o idolu gimbusów . Więc userzy sadistica, złączcie się i dislajkujcie jego filmiki, jeśli osiągną odpowiednią ilość głosów na nie, jego konto straci partnerstwo- przestanie zarabiać na baranach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak robię z igły widły. Pierdolnij Ty się w łeb. Zorganizował facet akcję w której wybić mieli się ludzie którzy dobrze nagrywają gry i je komentują. Kto się na tej akcji wybił? Tylko On sam, więc przestań mi tu pierdolić takie dyrdymały, jak Ci nie pasuje ten temat to na huj w niego wchodzisz i komentujesz? Wyraziłeś swoje zdanie raz, lecz kompleksy gdzie indziej.
@Jackyll nie, to absurd dnia codziennie- gość wybił się na robieniu ludzi w huja.
@Jackyll nie, to absurd dnia codziennie- gość wybił się na robieniu ludzi w huja.
A Ty się go dalej czepiasz.. Mówisz że oszukiwał w tagach nie masz na to w sumie żadnych dowodów po za tym że edytował jakieś filmy i też tego nie wiesz w 100%. Po za tym jeśli ma tyle subów to tylko dlatego że się ludzią podobają jego filmy, nikt nikogo nie zmuszał do subowania jego kanału. A oceny i komentarze wyłączył dlatego że nie ma zamiaru słuchać takich cweli jak ty
Jeśli już coś to ludziom, nie istnieje takie słowo jak ludzią. Sprawdź statystyki kto w jakim wieku ogląda jego filmy, jeśli tego też nie poblokował.
Ehh dobrze żyj sobie w swoim świecie. Przynajmniej Ci którzy mają swój mózg mają to wszystko w dupie.
@ Miczok13
Kurwa jeszcze przez przypadek tobie piwo postawiłem buraku.
Ogarnij chłopie prawdziwe życie a nie w internetowe intrygi się bawisz.
Po prostu żal ci dupę tak kurewsko ściska (widzę po komentach) że zaraz się osrasz.
Chuj kogo tak naprawdę obchodzi to jak ktoś taguje, edytuje filmiki, kasuje komentarze na swoim kanale ja pierdole istnieje takie coś jak prawdziwe życie. Jeszcze zrozumiał bym jakbyś kurwa mu płacił z własnej kieszeni te obsrane pieniądze, reklamodawcy mu płacą i chuj ci do tego. Adblock i heyah, albo nie oglądasz wcale. Jebana kurewska Polska zazdrość LOL !! GTFO !! Zwal sobie czy coś, bo żebyś dziewczynę miał to ja wątpię.
Ps. Nawet nie wiem kto to kurwa jest ten rocksrock.
Kurwa jeszcze przez przypadek tobie piwo postawiłem buraku.
Ogarnij chłopie prawdziwe życie a nie w internetowe intrygi się bawisz.
Po prostu żal ci dupę tak kurewsko ściska (widzę po komentach) że zaraz się osrasz.
Chuj kogo tak naprawdę obchodzi to jak ktoś taguje, edytuje filmiki, kasuje komentarze na swoim kanale ja pierdole istnieje takie coś jak prawdziwe życie. Jeszcze zrozumiał bym jakbyś kurwa mu płacił z własnej kieszeni te obsrane pieniądze, reklamodawcy mu płacą i chuj ci do tego. Adblock i heyah, albo nie oglądasz wcale. Jebana kurewska Polska zazdrość LOL !! GTFO !! Zwal sobie czy coś, bo żebyś dziewczynę miał to ja wątpię.
Ps. Nawet nie wiem kto to kurwa jest ten rocksrock.
Ło, pierwszy raz widzę dorosłego nołlajfa który interesuje się gimbusiarskimi tematami
@Massive, to na huj mi odpisujesz i w ogóle wchodziłeś w ten temat? Ogarnij swoje życie, bo jak na razie to widzę że siedzisz tutaj i napierdalasz posty. GTFO.
Miczok13 napisał/a:
@Massive, to na huj mi odpisujesz i w ogóle wchodziłeś w ten temat? Ogarnij swoje życie, bo jak na razie to widzę że siedzisz tutaj i napierdalasz posty. GTFO.
Bo lubię czytać zidiociałych kretynów, brak argumentów, (a sory jeden "i w ogóle wchodziłeś w ten temat?" bo kurwa mogę ?) typowe dziecko bez życia. Kurwa zapomniałem wakacje, coraz więcej więcej takiego kurewstwa jak ty się tu zleci.
Massive najpierw pierdolisz nie na temat filmu, potem pierdolisz jakieś gówno o mnie. Zastanów się co piszesz, ten temat nie ma na pokazaniu ile rock zarabia, bo to mam na prawdę w dupie, ma pokazać to na czym rock się dorobił i jak tą sławę osiągnął.
Miczok13 napisał/a:
(...)Zorganizował facet akcję w której wybić mieli się ludzie którzy dobrze nagrywają gry i je komentują. Kto się na tej akcji wybił? Tylko On sam(...)
(...)@Jackyll nie, to absurd dnia codziennie- gość wybił się na robieniu ludzi w h*ja.
W chuja jak już.
Bałtroczyk też się wybił na rozkręceniu sceny kabaretowej. A przecież straszny człowiek to jest, żonę zostawił. W ogóle mało śmieszny człowiek. Zabić go.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów