18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Cała prawda o youtuberze RockAlone2K
M................3 • 2012-07-11, 22:12

Trochę prawdy o idolu gimbusów . Więc userzy sadistica, złączcie się i dislajkujcie jego filmiki, jeśli osiągną odpowiednią ilość głosów na nie, jego konto straci partnerstwo- przestanie zarabiać na baranach.
Zgłoś
lubie_lizac_sobie_jaja 2012-07-11, 22:27 77
Masa pierdolenia, a sprowadza się do tego, że facet robi fajne filmiki ale kiedyś wrzucał je z tagami jakichś cepków i teraz następuje wielkie oburzenie, bo ma więcej widzów od nich. Szczerze to pierdoli mnie to, obejrzałem kilka jego materiałów swego czasu i na prawdę przyjemnie się go słucha, mówi do rzeczy. Kogo obchodzi fakt, że sobie na tym zarabia i próbuje zdobyć nowych widzów... a chuj.
Zgłoś
P................n 2012-07-11, 22:28 2
Gdybym nie widział twarzy tego gościa to bym pomyślał, że to RockAlone2K1 mówi. Ta sama barwa głosu i podobny sposób wypowiedzi.
Zgłoś
M................3 2012-07-11, 22:29 3
Czyli według Ciebie normalne jest to że robił sławę wklejając tagi sławnych osób z youtube? Fajne materiały? Według mnie gorzej od niego gra tylko klocuch12, widać że robi to tylko dla kasy.
Zgłoś
hardbot 2012-07-11, 22:35
Co on kurwa trzyma w tej ręce
Myślałem, że loda lecz bardziej pasuje tutaj mikrofon

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
P................n 2012-07-11, 22:39 9
hardbot napisał/a:

Co on kurwa trzyma w tej ręce

Nie jestem pewny, ale najprawdopodobniej szynszylę
Zgłoś
K................r 2012-07-11, 22:45
poco tu wzucacie takie hujowe zeczy
jak tylko odpalilem filmik to wiedzialem ze ten frajer to totalna pizda pierdolonca o huj wie czym
zakop
Zgłoś
M................3 2012-07-11, 22:50 4
taki poziom to chyba tylko na wykopie @Komer
Zgłoś
zonk 2012-07-11, 23:16 2
Kto to kurwa rockalone2k ? Czym się tu podniecać ? Nie widziałem żadnego jego filmu ale rozumiem że on nagrywa gameplaye. W dupach się poprzewracało ,że nic nie robią tylko nagrywają gówna na youtube.
Zgłoś
hardbot 2012-07-11, 23:35 32
Komer napisał/a:

poco tu wzucacie takie hujowe zeczy
jak tylko odpalilem filmik to wiedzialem ze ten frajer to totalna pizda pierdolonca o huj wie czym
zakop

Zaopatrz się w:

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
Niedzwiedz23 2012-07-12, 0:16 2
Lubię Rocka, ale gościu powoli mnie przekonuje żebym ograniczył się tylko do dania suba.
Zgłoś
s................z 2012-07-12, 0:18 2
shogun niepotrzebnie miesza się w tą całą vlogerową wojnę. Niech robi to co mu świetnie wychodzi, a więc blogi o życiu w USA. Chyba go trochę zazdrość zżera. A rocka oglądam od niedawna, bo fajnie gada, grając. A to, że jakoś świetnie nie gra... czy to istotne? Pokazuje grę, a nie jak zajebiście gra.
Zgłoś
jpdl 2012-07-12, 0:37 7
Koleś 40 lat i się chwali że ogląda wszystkie filmy z minecrafta i że dostał 50 łapek
Zgłoś
zonk 2012-07-12, 0:41
No z tym minesraftem co to się klocki układa to przegięcie...
Zgłoś
mowbray 2012-07-12, 1:12 11
Nie obchodzi mnie to ile zarabia na "vlogowaniu". Nie obchodzi mnie jakich zagrywek użył, żeby pozyskać widza. Nie obchodzi mnie również czy reklamuje na swoich filmikach karmę dla psów czy też papier toaletowy. Nie jestem również jego wielkim fanem gdyż nie mam czasu na oglądanie jego seriali z gier czy też recenzji po 30min, jednak fakt jest faktem: bardzo przyjemnie mi się ogląda jego filmiki (jak już jakiś włączę w wolnej chwili to muszę oglądnąć do końca), jest bardzo ogarniętym facetem i jeśli dobrze zarabia na tym co robi bardzo dobrze i co uwielbia to tylko mu pozazdrościć. A, że inni mu zazdroszczą widzów to już inna sprawa. Tak to jest, że jak ktoś się wybije to w pewnym momencie przychodzi czas na hejtowanie. Można wspomnieć o przykładowo Robercie M, jaka swojego czasu była na niego nagonka (która trwa nadal jednak w mniejszym stopniu). To wszystko minie, a prawdziwy widz/fan i tak pozostanie przy swoim artyście/vlogerze w ciężkiej chwili. I ch*j w dupę zazdrosnym hejterom!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów