Trochę prawdy o idolu gimbusów . Więc userzy sadistica, złączcie się i dislajkujcie jego filmiki, jeśli osiągną odpowiednią ilość głosów na nie, jego konto straci partnerstwo- przestanie zarabiać na baranach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Trochę prawdy o idolu gimbusów . Więc userzy sadistica, złączcie się i dislajkujcie jego filmiki, jeśli osiągną odpowiednią ilość głosów na nie, jego konto straci partnerstwo- przestanie zarabiać na baranach.
Nie chodzi o to, że ludzie są zazdrośni bo Rock zarabia. Z tego gościa kawał buraka i kłamcy. Wystarczy, że skrytykujesz go w jakiś sposób do z miejsca da Ci bana. O zarabianiu mówi, że są to grosze. Nagrał odpowiedź dla Shoguna, która trwała 12 minut i nie mówi nic o zarabianiu. Te grosze to tak naprawdę około 8 tysięcy dolarów miesięcznie. Gdy ktoś uczepił się go, że we vlogu o zarabianiu wstawia reklamy odpisał mu:"Serio jesteś na tyle małostkowy żeby wymagać ode mnie latania po opcjach i odznaczania reklam? Zwłaszcza, że zmieniłem właśnie rodzaj konta żeby zabezpieczyć pozostałe filmy i układ interfejsu wygląda inaczej.
Spośród całego gówna, które się ostatnio odbywa, Tobie przeszkadza ta reklama u mnie. O jakim szacunku Ty w ogóle piszesz?" po czym zbanował użytkownika i usunął ten post. Zwłaszcza, że nie istnieje coś takiego jak inny układ interfejsu Wrzuca kilka filmików dziennie jak gra w BF'a campiąc w krzaczkach. Daje nudne intro i komentuje to co robi w sposób "O zabiłem kogoś" "Przeładuję" "Schowam się tam" itd Gdzie tu pasja z kręcenia filmów? Ja widzę jedynie utrzymanie rodziny na manipulowaniu armią gimbusów. Chociaż kariera Rocka dobiega końca. Dużo ludzi się od niego odwróciło, a w tej chwili trolle atakują mu konto wysyłając roszczenia w sprawie niby złamania praw autorskich przez co YT usuwa mu filmy.
Spośród całego gówna, które się ostatnio odbywa, Tobie przeszkadza ta reklama u mnie. O jakim szacunku Ty w ogóle piszesz?" po czym zbanował użytkownika i usunął ten post. Zwłaszcza, że nie istnieje coś takiego jak inny układ interfejsu Wrzuca kilka filmików dziennie jak gra w BF'a campiąc w krzaczkach. Daje nudne intro i komentuje to co robi w sposób "O zabiłem kogoś" "Przeładuję" "Schowam się tam" itd Gdzie tu pasja z kręcenia filmów? Ja widzę jedynie utrzymanie rodziny na manipulowaniu armią gimbusów. Chociaż kariera Rocka dobiega końca. Dużo ludzi się od niego odwróciło, a w tej chwili trolle atakują mu konto wysyłając roszczenia w sprawie niby złamania praw autorskich przez co YT usuwa mu filmy.
Dobra ale o co kurwa chodzi kto to jest tej Rock ?? Bo chuj oglądam ten filmik i za chuja nie potrafię się połapać o co chodzi. Jakbym słuchał 5 latków użalających się mamusi że życie jest złe...
Sopranoss napisał/a:
Masa pierdolenia, a sprowadza się do tego, że facet robi fajne filmiki ale kiedyś wrzucał je z tagami jakichś cepków i teraz następuje wielkie oburzenie, bo ma więcej widzów od nich. Szczerze to pierdoli mnie to, obejrzałem kilka jego materiałów swego czasu i na prawdę przyjemnie się go słucha, mówi do rzeczy. Kogo obchodzi fakt, że sobie na tym zarabia i próbuje zdobyć nowych widzów... a chuj.
Nie mam nic przeciwko temu, że sobie zarabia. Wkurza mnie jak mówi, że zarabia grosze i blokuje ludzi którzy coś krytykują. Rozumiem blokować chamów i prostaków ale blokowanie kogoś kto krytykuje używając bardzo dobrych argumentów jest głupie. U niego wszystko musi być idealnie jak na forach katolickich. Shoguna szanuje za to, że otwarcie mówi o grubasie z kropką na czole.
kurwa. Glupie gimbusy dopiero teraz sie zorientowaly,ze youtuberzy zarabiaja na reklamach, ja pierdole.Wszedlem na jego profil i zobaczylem ,ze podobaja sie Wam jego filmy i dopiero zaczeliscie go hejtowac tylko po to jak dowiedzieliscie sie ,ze zarabia.. Teraz zrobcie atak na polsat i ich hejtujcie ,bo tez na was zarabiaja
Niegłupio gada ale po co to wszystko ? Przecież wiadomo, że świat to jedno wielkie kurestwo gdziekolwiek nie looknąć.
Masa ludzi gdy dowiedziała się, że przez robienie filmików i umieszczanie ich na YT da sie zarobić podniosła raban. i na chuj? Na układaniu kostki chodnikowej też da sie dorobić i nikt sie do tego nie przypierdala. Facet ma zajęcie które lubi, troche grosza mu za to wpadnie bo czemu nie, a ludzie od razu biała gorączka.
kurw*a no nie rozumie tego. Rock wpadł na pomysł na zarabianie kasy przez filmiki na yt, a ludzie go teraz hejtują za to że on coś osiągnął. Jasne, wykorzystywanie nicków znanych osób w tagach nie jest fair, ale po co to wszystko ? zawiść za to że zarabia? no proszę was...
w polsce jak ktos odniesie sukces to sie go nienawidzi
E tam mam większe zmartwienia niż jakiś śmieć z nadwagą
Rock ma ciekawe filmiki, więc mam wyjebane czy na tym zarabia gruby hajs czy marne grosze. Gorsze jest to, że znów z części z nasz wychodzi polactwo, czyli ktoś na czymś zarabia, dobrze mu się powodzi to koniecznie musimy go ujebać, niech klepie biedę, nie dałem mu złamanego grosza ale niech ma kurwa marnie na chacie.
"Czy na tym świecie pozostało już tylko kurestwo i pogarda?"
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
"Czy na tym świecie pozostało już tylko kurestwo i pogarda?"
Jak dlamnie ten hamerykanin chciał sobie najebać tylko widzów tym filmikiem i tyle.
Kurwa mać. Jestem widzem shoguna, ale mimo to wkurwiła mnie ta wstawka tutaj. No do chuja ciężkiego, Rock jest na prawdę spoko gościem, choćby nie wiem co robił pozostanie sympatycznym gameplayerem i tego nie zmienimy. Na chuj mu hejcić kanał, przecież nic takiego nie zrobił. Dzięki swoim filmikom zarabia, co pozwala mu kręcić ich więcej, fani się cieszą, oglądają i koło się kręci, to na chuj wkładać kij w szprychy? Wstawiając ten filmik tutaj dodatkowo drogi autorze namawiasz do hejcenia, mimo że ten filmik jest lekko wyjęty z kontekstu całej "wojny", następnym razem przemyśl ten temat, bo zjebałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów