warto przesłuchac, szczegolnie polecam tym co wypierdolili na wyspe
warto przesłuchac, szczegolnie polecam tym co wypierdolili na wyspe
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiecie, w polandii w 1980 były puste półki a ludzie się spotykali, teraz są pełne i w tym problem nie mają czasu sie spotkać, bo maja obsesję kupowania
hehe kobiety na kolanach jak takie kurwa pasztety to tylko do japy ktora przed tym zostala odkazona wodka i jazda
po za tym jakby ktos zaczal na mnie wjezdzac tylko dlatego ze jestem polakiem to bym mu tak nawciskal zeby kurwa albo sie na mnie rzucil albo nie odezwalby sie ani slowem a jakby sie na mnie rzucil to oczywiscie z mojej strony walka do smierci pierdole wole umrzec probujac zajebac chwasta niz przejsc obok tego objetnie
a o polakach w innych krajach to prawda w usIa polak pracuje przychodzi 2 polak mowi ze bedzie pracowal za 2$ mniej na godzine mniej od niego ... "mam wyjebane" na takie osoby dla ktorych tylko pieniadz sie liczy gleboko chuj wam w dupe szmaty !! (sie pewnie za duzo filozofii naczytali bo uwazaja kurwa ze bog jest tak wspanialy i wybaczy im to ze wykorzystuja innych obyscie sie kurwa nie przeliczyli )
wypowiedział sie ten co by on zrobił. jak nie byłeś na wyspie i niewiesz jaki to stres jak przez kazdego do okola jestes wytykanym palcem to kurwa nie komentuj, dzieki
Ja też wyleciałem i chuj wam do tego, to moje życie, zamiast pierdolić zajmij się swoim.
Zresztą co ten suchy cwelowaty śpiewak może wiedzieć o życiu jak nawet nie potrafi w kamerę popatrzeć dłużej niż 5 sekund.
Wyleciałem i dobrze mi z tym.
I nie tobie ućpany gnoju oceniać to jak tutaj jest bo nawet Cię tutaj nie było, więc chuja możesz wiedzieć o życiu tutaj, jest mi tu zajebiście, za tygodniówkę kupię sobie xboxa, za drugą kinecta i jeszcze mi zostanie, nie pije już wódki tylko j. walkera albo jacka a do jarania mam zajebisty skunk a nie twoje 3 dziury samosiewu spod bloku.
Stać mnie było uszczęśliwić ojca i kupić mu odjebany zegarek, uszczęśliwiłem też swoje rodzeństwo bo dostali zajebistą konsolę, więc nie pierdol mi zbutwiały blokersie, że zapominam o najważniejszych wartościach.
Wolisz jeść gówno z kolegami ? prosze bardzo, ja wole jeść tort z kolegami.
I wbij sobie do głowy, że po trzydziestce też będziesz widywał swoich najlepszych kumpli raz na miesiąc albo rzadziej i wtedy takie odstępy czasu nazwiesz inaczej niż wypinanie dupy na przyjaźń.
Więc zapierdalaj na melanż a ja jeszcze Ci dołożę, najeb się tak żeby stracić głos.
Melanżuj, później narzekaj że w szkole chujowo uczyli, że pracodawca chujowy, że ludzie chujowi, że wszystko jest chujowe tylko nie ty.
Wole Anglię niż zasiłek tak jak ty.
do kogo ta wiadomość jest skierowana ?
do kogo ta wiadomość jest skierowana ?
domyśl się.
A co Ciebie wytykali palcami na każdym kroku ? bo mnie nie.
Widocznie śmiesznie wyglądasz.
Pozdrawiam
domyśl się.
A co Ciebie wytykali palcami na każdym kroku ? bo mnie nie.
Widocznie śmiesznie wyglądasz.
noto całkowiie zle napisales, bo ja mam tylko 30stke jaka wiek podana no ale spoko jak chcsz. i nic nie mowilem ze nie lubie uk ? ja kocham ten jebany kraj, jest o wiele lepszy niz polska i daje więcej możliwości niż ta nędzna polska. ogladajac dzisiaj wiadomosci co sie kurwa z tymi aptekami dzieje to po prostu mówić ja pierdole... dla mnie anglia jest czyms co sie mi w życiu najlepszego przydażyło nie jest kolorowo ale napewno lepiej niz w polsce, oto chodzi...
Polske odwiedzam tylko w lato, kiedy jest pogoda. bo w angli ciezko o dobra pogode.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów