18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Call center
Mercury001 • 2015-03-18, 22:10
Podobno autentyk

Operator: Dzień dobry, nazywam się X , dzwonię z firmy Y, czy mam przyjemność z osobą decyzyjną w sprawach telefonu stacjonarnego?
(Odebrała jakaś młoda dziewczynka, a w systemie widziałem, że osobą decyzyjną był ojciec)
Klient: Nie
O: A mógłbym prosić osobę pełnoletnią do telefonu?
K: Taty nie ma (takim słodkim, niewinnym głosikiem)
O: A może mama?

K: Mama jest, ale kąpie się z wujkiem...

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Pingwintajniak 2015-03-19, 14:02
z wujkiem szambonurkiem ?
Zgłoś
Dante737 2015-03-19, 14:06 80
jeśli to autentyk to na miejscu tego gościa bym zadzownil prywatnie pod ten numer i powiedzial że jego żona to kurwa i żeby mial sie na baczności..
Zgłoś
lukaplast2 2015-03-19, 14:07
Piwko za materiał własny

lukaplast drugi bo pierwszego sobie nie przypomniałem. Wśrod niezarejestrowanych lub cudzych sado-kont od 2009r
Zgłoś
staszek_smieszek 2015-03-19, 14:07
Pingwintajniak
zjebałeś całą zabawę, miało nie być komentarzy
Zgłoś
SSMAN_MEGADETH 2015-03-19, 14:10
Może być też tak że rodzice tego dziecka są po prostu rozwiedzeni i role taty przejął "wujek"
Zgłoś
ozarimielin 2015-03-19, 14:13
podobno autentyk oznacza fejk
Zgłoś
kidi1 2015-03-19, 14:36
Dopisz jeszcze "zajebane z Wykop.pl"
Zgłoś
Zamotrk 2015-03-19, 14:48 13
Pracowalem kiedys kilka dni w call center, chyba w grudniu okolo 5 lat temu. Dzwonie, odobiera jakis facet, mowie podobna formulke, a on: Niestety, ale zona odsnieza przed domem
Zgłoś
MrOmnibus 2015-03-19, 15:07 1
Mercury001 napisał/a:

Podobno autentyk

Byś napisał skąd zajebałeś...

Na sadisticu mamy ostatnio kopiuj/wklej wykopu
Zgłoś
kane84 2015-03-19, 15:09 10
Przecież wszystko tu jest skądś zajebane. Jak nikt nie pisze "materiał własny", to wiadomo, że skądś podpierdolił, na chuj pisać?
Zgłoś
sliwa0506 2015-03-19, 15:13 1
Wszystkim co dzwonią i trują, serdeczne chuj wam w dupę
Zgłoś
dawid40 2015-03-19, 15:16 1
I co z tego że z wujkiem? wszystko zostaje w rodzinie
Zgłoś
Mercury001 2015-03-19, 15:19 3
kidi1 napisał/a:

Dopisz jeszcze "zajebane z Wykop.pl"

Zajebane z własnego Skype'a. Zadowolony ? Ehh zjedz Snickersa, gwiazdo

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
8michal7 2015-03-19, 15:25 1
Zwykłe kurwisko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów