nagapiłem się już dość na tych co mieli mieć Gallardo
a prokurator zajął im nawet ich starą Mazdę.."
ładnie chłopaki bokami kursują. Mimo to i tak nie lubię marki pojazdów którymi robią robotę.
Jak dla mnie, bmw się tylko do tego nadaje, wyjątkiem będzie x6 bo to akurat mi sie podoba
Opis auta - driftblog.pl/bmw-e30-its-not-easy-being-green
zróbcie jakiś żyg co miało by oznaczać antypiwo za debilne i frajerske wstawienie takiego gówna.
Banda bezrobotnych dekli ze szrotami, które pchają na codzień bo stawają im w miejskich korkach. Nie raz takich widzę jak swoje beemy z dziewczynami przepychają do stacji albo gdzieś na bok. zwykłe złomy gdzie taki film to ostatnie tchnienie tego samochodu i to tak że modlą się by wytrzymał kilka minut filmu aby fun i respect na dzielni był że youtube to przyjął. Później tylko facebook i inne dziadowskie portale by się pokazać a dziewczyna tego dekla biedna jako jedyna pracuje by go wyżywić i dziecko a i dać mu na naprawę bo rozjebał jedyny samochód jaki mają nieświadoma do czego debil ten samochód używał.
zróbcie jakiś żyg co miało by oznaczać antypiwo za debilne i frajerske wstawienie takiego gówna.
i rzyg bo rzygać kolego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów