📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a zapoznałeś się z jakąkolwiek sferą naszej działalności prócz filmiku który powstał dla jaj?
Rekonstrukcja taktyk policyjnych i wojskowych w zakresie działań antyterrorystycznych, teraz wyglądamy i wyposażeni jesteśmy już NIECO inaczej, a CEGŁOBYL nie ma nic do rzeczy bo tu sobie robiliśmy regularny fun.
Rekonstrukcja taktyk policyjnych i wojskowych w zakresie działań antyterrorystycznych, teraz wyglądamy i wyposażeni jesteśmy już NIECO inaczej, a CEGŁOBYL nie ma nic do rzeczy bo tu sobie robiliśmy regularny fun.
lupusborealis napisał/a:
odpowiem ci tekstem @motogoru:
A swoich nie masz? Na tym etapie skończyłem dyskusję z Tobą.
Wróćmy do tematu.
Obejrzałem resztę Waszych filmików. Fajnie mieć hobby i się w nim realizować Szacunek, Panowie. Może gdybym miał więcej wolnego czasu...
PS Dźwięk repliki jest mega, dawaliście podkład, czy pełen "natural"?
"pełen natural" xD, złożyło się że się bardzo fajnie nagrało, szczególnie jak na nagranie telefonem
To uczucie kiedy jesteś żołnierzem i zakradasz się do budynku, kasujesz wartownika, drugiemu celujesz w głowę i pytasz "proszę Pana, wszystko w porządku? proszę Paana!"
Tylko dlaczego w dzień? Do tego jeszcze taki słoneczny. W mroku byłaby dużo lepsza atmosfera.
Nie jest źle Następnym razem niech ktoś z Was ogarnie After effects'a i trochę wzbogaćcie sceny walki np. w ślady krwi albo wystrzały z karabinu. Na wszystko jakiś standardowy filtr i będzie o wiele lepiej
Pełen szacun, że Wam się chciało. Jak dla mnie mega, są emocje czekam na więcej.
lupusborealis napisał/a:
Żenujące..... taki suchar że aż zęby bolą od oglądania
a co mają prawdziwych pocisków użyć ??!! no w sumie..byłby dobry hard
sens kolesie z pce
@Gr0sZ - Wiesz co, wyszło tak że na pomysł wpadliśmy na treningu latem w niedzielę rano i nakręciliśmy to zaraz po treningu w 2 godziny chyba. Druga sprawa - mój telefon by w nocy nie dał rady Planujemy sequel, do niego przygotujemy się lepiej
@Draco - Planuję kupić Sony Vegas do obróbki, bo jest niedrogi a zajebisty, w Aftera mi sie nie chce bawić, ale mam kogoś kto mi może pomoże
Jeśli się podoba to napewno powstanie część 2, której nie omieszkam tu opublikować
Pozdro!
@Draco - Planuję kupić Sony Vegas do obróbki, bo jest niedrogi a zajebisty, w Aftera mi sie nie chce bawić, ale mam kogoś kto mi może pomoże
Jeśli się podoba to napewno powstanie część 2, której nie omieszkam tu opublikować
Pozdro!
nakręćcie to w nocy z latarkami będzie lepszy klimat
Ambitnie tylko brak krwi bardzo mocno doskwiera. Powodzenia z kolejnymi pomysłami
Gimbaza, gimbaza wszędzie...
Dla tych co by chcieli mnie "schejcić" wrzucam coś porządnego i też POLSKIEJ produkcji
youtube.com/watch?v=EWH2k1ak0f0
Dla tych co by chcieli mnie "schejcić" wrzucam coś porządnego i też POLSKIEJ produkcji
youtube.com/watch?v=EWH2k1ak0f0
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów