📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żenujące..... taki suchar że aż zęby bolą od oglądania
A mi się podobało. Więcej emocji niż w niejednym "holiłudzkim" horrorze. Nagrajcie coś jeszcze
Planujemy sequel.... albo prequel Ale tym razem bardziej przemyślany i profesjonalny, to zostało stworzone bardzo spontanicznie
lupusborealis napisał/a:
To takie duże i jasne za oknem to słońce. Ono świeci tylko na zewnątrz budynków. Tam jest sporo świeżego powietrza. By słońce ujrzeć i powietrzem pooddychać, trzeba czasem wstać od komputera i skończyć wypisywać marne posty.
Chłopaki, którzy kręcili ten filmik, najwyraźniej czasem tam przebywają i wolny czas wykorzystują w inny, nieco ambitniejszy sposób. Doceńmy rodzime produkcje i alternatywne źródła pozytywnej energii... Ode mnie leci piwko Pozdrowienia dla ekipy i tak trzymajcie
lupusborealis napisał/a:
popierdolił, popierdolił, może się odmeldować
gambiterv napisał/a:
Jak Ty kurwa masz omotane to zawieszenie O_o
Ano, ujeba-O mi zaczep przedni w replice po pijaku, to trzeba sobie jakoś radzić
Jak dla super. Może dałoby się to zrobić bardziej profesjonalnie, ale nie od razu Kraków zbudowano. Leci piwko, bo naprawdę fajny mieliście pomysł, a i wykonanie niczego sobie.
Normalnie nabijam się z bawiących się w wojsko i biegających bez celu z zabaweczkami "ASG-owców", ale dla Was akurat pełen szacun, bo zrobiliście kawał dobrej roboty. Tak trzymać.
Normalnie nabijam się z bawiących się w wojsko i biegających bez celu z zabaweczkami "ASG-owców", ale dla Was akurat pełen szacun, bo zrobiliście kawał dobrej roboty. Tak trzymać.
A nie mysleliscie o karierze w NSZ? ASGowcy dobrze na tym wychodza
Akcja bardzo dynamiczna i porywająca, poderwała mnie z krzesła wprost do kibla
Pomieszany napisał/a:
J
Normalnie nabijam się z bawiących się w wojsko i biegających bez celu z zabaweczkami "ASG-owców"
Wiesz, ja wychodzę z założenia że lepiej bawić się w wojnę, niż robić wojnę Jeśli człowiek ma takie instynkty i potrzeby to lepiej je wyładować w tę stronę.
A tak poza tym to nasza grupa podchodzi do ASG bardzo serio, regularnie trenujemy taktyki wojskowe i policyjne, poza ASG zajmujemy się rekonstrukcją antyterrorystyczną itp. film jest dla jaj i już troche stary, ale nasze ASG wygląda zupełnie inaczej niż większośi grup "na pałę"
Pozdro i dzięki za pozytywną i konstruktywną (przede wszystkim) wypowiedź
Archios napisał/a:
odpowiem ci tekstem @motogoru:To takie duże i jasne za oknem to słońce....
motoguru napisał/a:
popie**olił, popie**olił, może się odmeldować
jeszcze masz jakieś mądrości w zanadrzu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów