Dla wszystkich tych ktorzy maja Cejrowskiego za bezmózgiego katola. Otóż,drogie pajace.. - nie : )
Wszystko ofc. na wesolo, ale dowód na to że jest jednak trzeźwo myślącym gościem
@immortaldog
Jeśli masz zamiar uznawać wszystkich księży za pedofili tylko dlatego, że niektórzy z nich mają nierówno pod kopułą, to gratuluję. Sam chodzę do kościoła, znam osobiście paru księży i jakoś żaden z nich nie trzyma w domu małych dzieci, żeby je gwałcić. Co do wiary w zombie - widzę, że kolejny ateista, który bardzo chce piwa modnym pierdoleniem ateistów typu "jacy ci katole są zacofani...". Nie wierzysz w Boga, czyli nie istniał, więc hejtujesz i plujesz na coś, co nie istnieje. Gdzie logika?
Mi się to kojarzy z obrożą ,a nie obrączką
Powinni mieć obroże z tytanu przyspawane na stałe by dzieci mogły rozpoznać pedofila i psychopatę wierzącego w zombie.
Powiedz mi że mój hejtowy komentarz jest bezpodstawny.
No właśnie, gdzie logika? Zadaję Tobie to pytanie bo raz - nikt tu nie "hejtuje" boga, bóstewka, kreatora, stwórcę czy jak tam zwał ale RELIGIĘ.
Dwa - o ile księża, których znasz nie gwałcą ciebie to raczej logiczne, że nie wiesz, że są pedofilami (myślę, że mały odsetek się tym chwali).
Trzy - pedofilia to duży problem kościoła, ten temat nie wziął się znikąd. Jak faktem jest, że przy mniejszej liczbie czarnych mieszkańców w USA więcej afroamerykanów niż białych siedzi w więzieniach tak faktem jest, że duży odsetek księży to pedofile!
Jeśli sobie życzysz z pamięci mogę ci przytoczyć co najmniej 10 dymisji HIERARCHÓW (powtarzam - hierarchów, nie pionków) kościoła ze względu na pedofilię. Raporty (świeckie oczywiście) będące próbą wskazania konkretnej liczby (robione na podstawie tylko przypadków, które wyszły na jaw!!) mówią, że od ok 8-12% (!!!!!!!!!) księży dopuściło się molestowania nieletnich.
Polecam zasięgnąć też do badań psychologicznych nad celibatem i środowiskiem życia księży - nie powiem, że nie dziwota, że tylu z nich lubi ciasne pupy malych chlopców ale przestudiowanie takich badań daje dobry ogląd sytuacji, która jest PATOWA!
Pedofilia wśród księży jest, była i jak nic się nie zmieni BĘDZIE bardzo dużym problemem,
dziękuję, dobranoc!