18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Cejrowski o koloratkach
staszkowy • 2012-07-31, 20:23

Dla wszystkich tych ktorzy maja Cejrowskiego za bezmózgiego katola. Otóż,drogie pajace.. - nie : )

Wszystko ofc. na wesolo, ale dowód na to że jest jednak trzeźwo myślącym gościem
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaczy00000 2012-08-01, 1:58
Bila, ale mi pojechałeś
Zgłoś
LadyCarminqa 2012-08-01, 2:33
Może niech lepiej nie chodzą w tych koloratkach, skoro tak mogą ludzi nawracać...
Jak ktoś jest uczciwy i ma mózg, to nie ważne, czy wierzący, czy nie i tak jest spoko gościem. Niestety "katole" tego nie widzą. Tylko niektórzy katolicy.
Swoją drogą też mi się z obrożą skojarzyła ta koloratka ^^
Preferuję jednak czarne obróżki
Zgłoś
o................k 2012-08-01, 2:50 2
maxols napisał/a:

@immortaldog
Jeśli masz zamiar uznawać wszystkich księży za pedofili tylko dlatego, że niektórzy z nich mają nierówno pod kopułą, to gratuluję. Sam chodzę do kościoła, znam osobiście paru księży i jakoś żaden z nich nie trzyma w domu małych dzieci, żeby je gwałcić. Co do wiary w zombie - widzę, że kolejny ateista, który bardzo chce piwa modnym pierdoleniem ateistów typu "jacy ci katole są zacofani...". Nie wierzysz w Boga, czyli nie istniał, więc hejtujesz i plujesz na coś, co nie istnieje. Gdzie logika?

No właśnie, gdzie logika? Zadaję Tobie to pytanie bo raz - nikt tu nie "hejtuje" boga, bóstewka, kreatora, stwórcę czy jak tam zwał ale RELIGIĘ.

Dwa - o ile księża, których znasz nie gwałcą ciebie to raczej logiczne, że nie wiesz, że są pedofilami (myślę, że mały odsetek się tym chwali).

Trzy - pedofilia to duży problem kościoła, ten temat nie wziął się znikąd. Jak faktem jest, że przy mniejszej liczbie czarnych mieszkańców w USA więcej afroamerykanów niż białych siedzi w więzieniach tak faktem jest, że duży odsetek księży to pedofile!

Jeśli sobie życzysz z pamięci mogę ci przytoczyć co najmniej 10 dymisji HIERARCHÓW (powtarzam - hierarchów, nie pionków) kościoła ze względu na pedofilię. Raporty (świeckie oczywiście) będące próbą wskazania konkretnej liczby (robione na podstawie tylko przypadków, które wyszły na jaw!!) mówią, że od ok 8-12% (!!!!!!!!!) księży dopuściło się molestowania nieletnich.

Polecam zasięgnąć też do badań psychologicznych nad celibatem i środowiskiem życia księży - nie powiem, że nie dziwota, że tylu z nich lubi ciasne pupy malych chlopców ale przestudiowanie takich badań daje dobry ogląd sytuacji, która jest PATOWA!

Pedofilia wśród księży jest, była i jak nic się nie zmieni BĘDZIE bardzo dużym problemem,

dziękuję, dobranoc!
Zgłoś
Bialy_Mis 2012-08-01, 2:58
kaczy00000 napisał/a:

Mi się to kojarzy z obrożą ,a nie obrączką

obroża, obrączka, przeklęty pierścień. Jak zwał tak zwał a ty się czepiasz
Zgłoś
Morei_Sky 2012-08-01, 3:16
Kocham Cej. Za : Styl mówienia, szybkość potok informacji i to mądrych ! On nie jest głupi, to że może nie być po waszej stronie barykady, nie znaczy że musicie go hejtować, wroga można także podziwiać wszak że !
Zgłoś
Alonso 2012-08-01, 10:45
Wszystko byłoby pięknie gdyby Panbuk istniał. A tak to tylko puste gadanie.
Zgłoś
Aftar2 2012-08-01, 12:29
według mnie argumenty mówiące o tym, że "tylko uogólniamy", "patrzymy z góry na księży", że "przecież nie wszyscy są pedofilami" są błędne. Mój argument na to? Jeśi kościół się tego wstydzi, jeśli a prawdę nie chce pedofili u siebie, to powinni im nakładać kary, wywalać z kościoła i sami robić wszystko, zeby taki zgnił w pace. A co oni robią? Bronią, wysyłają do innej parafi, dają na emeryturę do swoich placówek i tuszują sprawy, a wszystko kończy się tym, że najgorzej ten dzieciak stoi, bo zaraz pojawią się głosy, że udaje, kłamie, że tamten to ksiądz i on taki dobry.

Mam negatywne stanowisko głównie za sprawą kościoła i tego jak się zachowuje w takiej sytuacji. Mam nadzieję, że konstruktywny argument.
Zgłoś
adamenim 2012-08-01, 13:24
Zgadzam sie z C. Ja swojej obracznie nie zdejmuje...
Zgłoś
Uechtacz 2012-08-01, 13:31
Pan WC przez kilkanaście lat konsekwentnie ględził o nierozerwalności świętego sakramentu małżeństwa. W programach muzycznych, podróżniczych, wywiadach, nie mówiąc już o "WC kwadransie". No i siup - zmienił blondynkę na nowszy model.
Jak stereotypowy, miałki katolicki hipokryta. A ja tak lubiłem go nienawidzić za ten fanatyzm, który brałem za autentyczny... W dzisiejszych czasach nawet wrogom nie można ufać.
Zgłoś
John_Rambo 2012-08-01, 16:27
Z liceum pamiętam dobrze księdza, który na pierwszej religii zapytał się po kolei każdego czy jest osobą wierzącą. Jako, że większość osób była nie wierząca powiedział : W takim razie ja do niczego nie będe was zmuszać, zaproponujcie co byście chcieli robić.

Bardzo spoko gość, skończyło się na tym, że oglądaliśmy filmy, albo gadaliśmy o pierdołach. Powiedział jeszcze jedną fajną rzecz : Ja sutanne traktuje jak mundur, a do was przychodze ubrany w dżinsy i koszule. Znaczyło to tyle, że kiedy miał na sobie sutanne i prowadził msze w kościele, to był księdzem i traktował to jak policjant służbe. A do nas przychodził jako zwykły gość.
Zgłoś
Ferben 2012-08-01, 17:24 1
immortaldog napisał/a:

Powinni mieć obroże z tytanu przyspawane na stałe by dzieci mogły rozpoznać pedofila i psychopatę wierzącego w zombie.

Powiedz mi że mój hejtowy komentarz jest bezpodstawny.

W każdej kurwa pracy bo to tak można nazwać są jakieś czarne owce czy Wy tego niegdy nie wpoicie do tych jebanych łbów ? Tak samo koleś na budowie może być pedofilem czy sprzedawca w sklepie. "TO MNIE WKURWIA"

Proszę o nie usuwanie mojego komentarza by Ci ludzie zrozumieli może o co chodzi na tym świecie.
Zgłoś
Kluska 2012-08-01, 18:28
spójrzcie na tematy "główne" na onecie, wp, czy gdziekolwiek.

"matka madzi"
"odkryto węża przypominającego penisa"
"abp odnośnie pedofili"
"żydzi przejmują polskę"
"wojewódzki winny"

etc

powiedzcie mi, dlaczego tematy odnoszące się do przetargów i wykrycia nieprawidłowości, czy odnośnie innych malwersacji, tylko "migają" z głównej na naszych czołowych portalach? zostaje sama papka dla bezmuzgów. podsycająca nienawiść między kretynami (jeśli kogoś uraziłem, to mam to w okolicach poważania), którzy dają się manipulować. ale w sumie, za dużo napiszę i popełnią na mnie samobójstwo ;/

dlaczego, tak jak ktoś wspomniał o pedofilach w komentarzach, nie dokonuje się prostych rozwiązań?
kłótniaaaa

dlaczego ktokolwiek chce się kłócić odnośnie wiary? wiara nie jest nauką, jest WIARĄ.
mogę przeliterować, ale chyba to nic nie da ;p

Wiara jest nielogicznym i psychicznie popierdolonym zjawiskiem.

podobnie jak pewność siebie, myślenie pozytywne i zdolność do dokonywania czynów heroicznych mimo przeciwności losu i logiki podpowiadającej, że to nie miało sensu.

zgadzam się, że należy rozliczyć się z pedofilami. ale nie z gejami! przecież gejów się nie tyka.
nie!
ksiądz powinien być księdzem, a nie facetem z 2 dzieci...

ale nikomu się nic nie chce itd.

ehhh

lepiej pomarudzić...
polactwo
Zgłoś
kamilnorbert 2012-08-03, 1:18
To mądry facet jest.
Zgłoś
maxols 2012-08-11, 19:07
olekk napisał/a:

No właśnie, gdzie logika? Zadaję Tobie to pytanie bo raz - nikt tu nie "hejtuje" boga, bóstewka, kreatora, stwórcę czy jak tam zwał ale RELIGIĘ.

Dwa - o ile księża, których znasz nie gwałcą ciebie to raczej logiczne, że nie wiesz, że są pedofilami (myślę, że mały odsetek się tym chwali).

Trzy - pedofilia to duży problem kościoła, ten temat nie wziął się znikąd. Jak faktem jest, że przy mniejszej liczbie czarnych mieszkańców w USA więcej afroamerykanów niż białych siedzi w więzieniach tak faktem jest, że duży odsetek księży to pedofile!

Jeśli sobie życzysz z pamięci mogę ci przytoczyć co najmniej 10 dymisji HIERARCHÓW (powtarzam - hierarchów, nie pionków) kościoła ze względu na pedofilię. Raporty (świeckie oczywiście) będące próbą wskazania konkretnej liczby (robione na podstawie tylko przypadków, które wyszły na jaw!!) mówią, że od ok 8-12% (!!!!!!!!!) księży dopuściło się molestowania nieletnich.

Polecam zasięgnąć też do badań psychologicznych nad celibatem i środowiskiem życia księży - nie powiem, że nie dziwota, że tylu z nich lubi ciasne pupy malych chlopców ale przestudiowanie takich badań daje dobry ogląd sytuacji, która jest PATOWA!

Pedofilia wśród księży jest, była i jak nic się nie zmieni BĘDZIE bardzo dużym problemem,

dziękuję, dobranoc!

Jea, w końcu z kimś z kim mogę porządnie pogadać.
1. Immortal wspomniał coś o wierze w zombie, a jakkolwiek nie spojrzeć obraża to moje postrzeganie religii =).
2. Uwierz mi, pedofilia bardzo szybko wychodzi na jaw w małych miasteczkach (w takim teraz sobie mieszkam), więc mam dosyć dużą pewność w tym, co piszę.
3. To akurat jest prawda, aczkolwiek nie można uogólniać. To tak, jakby mówić że każdy Polak kradnie, jest cwaniaczkiem, nie pracuje, pije piwo i jego ideałem jest F. Kiepski.

Zresztą, dzieci mają prawo do miłości, prawda?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem