Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To, że u nas paliwo jest tańsze to wręcz CUD bo nie mamy jak BP własnych pół naftowych. Jak będziemy mieli (coś tam mamy ale strzelam to kilka % zapotrzebowania krajowego) własne złoża to będziecie mogli psioczyć na ceny bo wtedy my ustalimy ile kosztuje baryłka naszej ropy a tak możemy jedynie sprowadzać.
Nikt Ci nie broni leczyć się po brytyjsku - paracetamolem na wszystko.
otóż ten koleś namawia wszystkich i gada jak to wspaniale jest w anglii. sęk w tym, że płaci za to pewną cenę.
jest gównem społecznym. skończył maturę i pojechał do anglii jako zwykły robol. zapierdala po 10 godzin dziennie, nie ma fachu w łapie i jest traktowany jak cygan europy. osoba, która za najniższą krajową będzie zapierdalać po 10 godzin dziennie. jest po prostu nikim. ale uwaga. ważne, że stać go na galaxy s! ja pierdole. jak można wmawiać innym ludziom, żeby byli gównem społecznym i jebali za najniższą krajową.
nie lepiej przemęczyć się ten rok lub dwa i zdobyć fach lub wykształcenie i dopiero wtedy pojechać? przecież gdyby tak było, polak nie byłby traktowany jako chińczyk europejski tylko osoba, która np. potrafi dobrze budować, zna się na mechanice, jest informatykiem. a tak polak - debil bez wykształcenia co zapierdala na taśmie po 10 godzin dziennie.
gratuluję! masz galaxy s!
ten koleś trochę mnie bawi. wiem, że w anglii ceny w porównaniu do zarobków są o niebo lepsze niż w polsce jednak jest pewno ale.
otóż ten koleś namawia wszystkich i gada jak to wspaniale jest w anglii. sęk w tym, że płaci za to pewną cenę.
jest gównem społecznym. skończył maturę i pojechał do anglii jako zwykły robol. zapierdala po 10 godzin dziennie, nie ma fachu w łapie i jest traktowany jak cygan europy. osoba, która za najniższą krajową będzie zapierdalać po 10 godzin dziennie. jest po prostu nikim. ale uwaga. ważne, że stać go na galaxy s! ja pierdole. jak można wmawiać innym ludziom, żeby byli gównem społecznym i jebali za najniższą krajową.
nie lepiej przemęczyć się ten rok lub dwa i zdobyć fach lub wykształcenie i dopiero wtedy pojechać? przecież gdyby tak było, polak nie byłby traktowany jako chińczyk europejski tylko osoba, która np. potrafi dobrze budować, zna się na mechanice, jest informatykiem. a tak polak - debil bez wykształcenia co zapierdala na taśmie po 10 godzin dziennie.
gratuluję! masz galaxy s!
uświadomiłeś mnie że jestem gównem społecznym w naszym kochanym kraju :/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów