📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Wóda To Śmierć" - fake, bo jak na razie dalej żyję
@up
właśnie: na razie
właśnie: na razie
Miło się tego słucha na kacu...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Łotz dat shit ?
luzuj macice. Gościu ma talent, i robi spoko piosenki.
A że ty jesteś zerem życiowym i żadnego talentu nie ma, to twoja sprawa
luzuj macice. Gościu ma talent, i robi spoko piosenki.
A że ty jesteś zerem życiowym i żadnego talentu nie ma, to twoja sprawa
@up dobrze że Cezik nie wie jak ty wyglądasz
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
jełopy. Idealnie zgrał polski tekst z mimiką Stinga. I tekst do całego jego oryginalnego wykonania. Tak, to zasługuje na piwo
Nie no kurwa w chuj ambitne... A po tym to do przedszkola przyjmują, czy to dopiero wstępna weryfikacja...???
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów