📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak do pit-stopu se zajechał. Pewnie czwarty raz w tą i z powrotem przejezdzał,zbierając się na odwagę.
To teraz zaczną się kolejni naśladowcy Stonogi. Stonodze się poszczęściło, gdyż spokojnie policjant mógł go aresztować za "znieważenie funkcjonariusza na służbie", ale mu się po farciło bo trafił na niedoświadczonego ciamajdę.
Wszystko konfitury, psy albo pacieje Ja tam się jaram i z tego się śmieję ;D
Mam nadzieje że takiego idiotę kiedyś będą mordować i niech wtedy szuka policji xD a oni powiedzą że szukają parkingu a potem przyjdą aby prędkości biegnąc nie złamią ! xD Lub nie mogą go resuscytować bo narusza jego nietykalność osobistą i musi umrzeć bo nie mogą stać na odpalonym silniku powyżej minuty w terenie zabudowanym XD a i PS: czy idiota miał kundla osranego zapiętego lub w transporterku dla zwierząt w pojeździe ? xD i Kaganiec
o kurwa ale matoł, powinni robić testy psychologiczne dla kupującego kamerke samochodową
Najgorsze jest to że teraz prawilnusy i inne prawackie zjeby będą nagrywać każdą akcję policji, bo Stonoga na pejsbuku ogłoszenie rzucił żeby nagrywać każdy przykład niekompetencji i się zaczęła nagonka. Wiadomo że policję mamy taką jaka jest, ale kurwa, kiedyś milicjant pałą by śmignął albo ZOMO by wciągnęło do suki i koniec imprezy...
Poza tym jak takiemu prawaczkowi w szeleszczącym dresiku dzieje się kuku, to pierwsze co robi- goni na najbliższy posterunek albo doskonale zna numer 997.
Poza tym jak takiemu prawaczkowi w szeleszczącym dresiku dzieje się kuku, to pierwsze co robi- goni na najbliższy posterunek albo doskonale zna numer 997.
to jest akcja tomasza motylińskiego - tego samego, który stał się sławny z tego, że zrobił biednemu zakupy za 46,18.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów