📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdole i co teraz? kwiaty, uścisk dłoni prezydenta? kurwa mać
Pan Janusz z bździochowa kupił kamerkę za 49zł i stał się strażnikiem texasu
Jeżeli wymagasz czegoś od innych samemu wypadało by to robić. Jeżeli policja czepia się każdego wykroczenia to niech do kurwy nędzy też nie popełnia wykroczeń. Policjant ma świecić przykładem iż można żyć i przestrzegać przepisów. Jeżeli tego nie robi podkopuje powagę prawa.
Dobrze zgłoszenie przyjąłem ale to ja jestem policjantem i ja wybieram kim się zajmę pełniąc służbę.
Tak więc mam do pana trzy prośby i pytanie.
Proszę dowód rejestracyjny.
Proszę prawo jazdy.
Proszę obowiązkowe ubezpieczenie oc.
Gdzie pan w tej chwili zatrzymał pojazd?
Tak więc mam do pana trzy prośby i pytanie.
Proszę dowód rejestracyjny.
Proszę prawo jazdy.
Proszę obowiązkowe ubezpieczenie oc.
Gdzie pan w tej chwili zatrzymał pojazd?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
@Bembols
Najlepiej zaraz przy wiacie przystankowej aby autobus nie miał gdzie stanąć i ludzi wysadzić.
Ja rozumiem, że przypierdolić się można ale trzeba też zrobić rozeznanie czy faktycznie mogli się gdzie indziej zatrzymać.
Najlepiej zaraz przy wiacie przystankowej aby autobus nie miał gdzie stanąć i ludzi wysadzić.
Ja rozumiem, że przypierdolić się można ale trzeba też zrobić rozeznanie czy faktycznie mogli się gdzie indziej zatrzymać.
No prze chuj bohater
Przestańcie pierdolić. Wyrwane z kontekstu - jak jechali na sygnale za cwelem którego zhaltowali to mieli pełne prawo zatrzymać go w jakimkolwiek sensownym miejscu, ale tego się nie dowiemy raczej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów