18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bejker 2014-10-30, 18:22 24
Ludzie nie maja co robić
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-10-30, 18:25 44
ja pierdole i co teraz? kwiaty, uścisk dłoni prezydenta? kurwa mać

(|)-------C====8
Zgłoś
longlong7 2014-10-30, 18:32 93
ja pierdole, tycze czasu marnować na takie gówno,
Pan Janusz z bździochowa kupił kamerkę za 49zł i stał się strażnikiem texasu
Zgłoś
takija 2014-10-30, 18:53 16
Typowy idiota mający siebie za zbawce kraju.....
Zgłoś
McMenel 2014-10-30, 19:31 17
Jeżeli wymagasz czegoś od innych samemu wypadało by to robić. Jeżeli policja czepia się każdego wykroczenia to niech do kurwy nędzy też nie popełnia wykroczeń. Policjant ma świecić przykładem iż można żyć i przestrzegać przepisów. Jeżeli tego nie robi podkopuje powagę prawa.
Zgłoś
szefooo 2014-10-30, 19:34 24
Dobrze zgłoszenie przyjąłem ale to ja jestem policjantem i ja wybieram kim się zajmę pełniąc służbę.
Tak więc mam do pana trzy prośby i pytanie.
Proszę dowód rejestracyjny.
Proszę prawo jazdy.
Proszę obowiązkowe ubezpieczenie oc.
Gdzie pan w tej chwili zatrzymał pojazd?

ironią w ryj
Zgłoś
minecior 2014-10-30, 19:34
Standardowa miejscówa na ósemce
Zgłoś
gaijin 2014-10-30, 20:03 1
Ciekawe czy mu stanął.
Zgłoś
Wolf3D 2014-10-30, 20:15 12
Współodczuje policjantom spotkan z debilstwem. Idzie sie zarazić.
Zgłoś
Bembols 2014-10-30, 20:22 5
Nie korkowali ulicy, stanęli w miejscu gdzie nikomu nie przeszkadzali, to gdzie się kurwa mieli zatrzymać?

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
Jak_chcesz_to_chodz 2014-10-30, 20:43
@Bembols

Najlepiej zaraz przy wiacie przystankowej aby autobus nie miał gdzie stanąć i ludzi wysadzić.

Ja rozumiem, że przypierdolić się można ale trzeba też zrobić rozeznanie czy faktycznie mogli się gdzie indziej zatrzymać.
Zgłoś
j................a 2014-10-30, 20:48 3
No prze chuj bohater
Zgłoś
FusionKnife 2014-10-30, 21:18 2
Przestańcie pierdolić. Wyrwane z kontekstu - jak jechali na sygnale za cwelem którego zhaltowali to mieli pełne prawo zatrzymać go w jakimkolwiek sensownym miejscu, ale tego się nie dowiemy raczej
Zgłoś
____ 2014-10-30, 23:21 3
policmajster na spokojnie olał gościa i poszedł, po co sobie nerwy szarpać przez zidiociałego strażnika teksasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów