Nie pykło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie pykło
To ja już wolę jak Velture wrzuca śmieszne pieski.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Może wcześniej odwiedził ich pedobear i teraz miśie jakoś źle sie kojarzą.
miszka przyszedł!!! ale hardcor!!!!!
A dziękuję za pamięć, pozdrawiam
Tak to jest jak jedno zacznie drzeć morę to reszta naśladuje...
Niestety, efekty współczesnego wychowania. Tworzą się jednostki słabe, głupie i pozbawione jakichkolwiek cech indywidualnych. Chyba tylko dwójka dzieciaków zareagowała normalnie, bez paniki. A reszta? Szkoda gadać.
Dzieci modrzejsze niż się wydaje, domyślają się że pod spodem siedzi prawdziwy pedo bear.
Zwróćcie uwagę, że w większości darły się tylko dziewczynki.
Od dziecka muszą na wszystko reagować paniką. Chłopacy byli zaciekawieni i z lekką nieufnością patrzyli co się wydarzy, a te małe kurwy od razu darły mordę.
Ręce opadają.
Od dziecka muszą na wszystko reagować paniką. Chłopacy byli zaciekawieni i z lekką nieufnością patrzyli co się wydarzy, a te małe kurwy od razu darły mordę.
Ręce opadają.
Wiecie co? Dzieci są zajebiste - kiedy widzą coś, wedle ich uznania, totalnie pojebanego to zrobią wszystko co jest w ich mocy, żeby się tego pojebaństwa pozbyć. Nawet będą solidarne, całą grupą.
Ale puść jednego pedała, lewaka czy feministkę między dorosłych...
Ale puść jednego pedała, lewaka czy feministkę między dorosłych...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów