Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą trzeba być kretynem aby nabrać się na darmowy przegląd skoro stawka jest ustawowa.
No ale w usa widziałem prowokacje policji na różnych pejsach i tłiterach typu "Odkryliśmy skażone glutenem partie metamfetaminy. Przynieś swoją działkę na nasz komisariat i zrobimy bezpłatny test" i kurwa ludzie przynosili.
Te daty jakieś z pizdy są na fotce. Jedna 2015 a druga 2018.
1. rejestracja 2015 + 3 lata bo nowy samochód = 2018.
Swoją drogą trzeba być kretynem aby nabrać się na darmowy przegląd skoro stawka jest ustawowa.
No ale w usa widziałem prowokacje policji na różnych pejsach i tłiterach typu "Odkryliśmy skażone glutenem partie metamfetaminy. Przynieś swoją działkę na nasz komisariat i zrobimy bezpłatny test" i kurwa ludzie przynosili.
Ehh... myślicielu. Pierwszy przegląd w nowym samochodzie jest na trzy lata, drugi na dwa, potem na rok.
Stawka ustawowa jest na przegląd rejestracyjny, a tu chodzi o przegląd staniu technicznego, które są często organizowane choćby przez dealerów.
- zbadaj wskaźnik THC w swoim siuwaksie
- sprawdź czy twoja galerianka z gimnazjum nie ma HIVa
Wszystko jest fajnie i spoko póki nie przyjedziesz swoim samochodem siedząc za kierownicą :v
Velture trolujesz kurwa czy jak ?
mateusos - na posterunku policji jak wejdziesz możesz poprosić o darmowe badanie alkomatem.
Wszystko jest fajnie i spoko póki nie przyjedziesz swoim samochodem siedząc za kierownicą :v
Na wszelki wypadek parkuję dalej.
To nie chciwość, tylko debilizm. Nawet bycie chciwym wymaga inteligencji i zdolności kalkulowania
Nie, sama chciwość niczego nie wymaga. Bowiem ta, nie definiuje tego, że komuś się coś uda. Oszustwo, udane kombinowanie, to wymaga sprytu, a chciwość, która jest silniejsza od minimum rozsądku to czysta, nie skalana myśleniem głupota.
O ty podły ty...
bycie chciwym wymaga inteligencji? Czyli nie można być chciwym debilem? no serio, jak to niby idzie w parze?! pierwszy raz widze totalnie głupi komentarz, poparty tyloma piwami :OTo nie chciwość, tylko debilizm. Nawet bycie chciwym wymaga inteligencji i zdolności kalkulowania
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów