18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Chemia na wesoło.
MuchozorD • 2014-02-04, 20:30
Dwa lata chemii już za mną, więc postanowiłem podzielić sie z wami "żartami" mego profesora od tego fascynującego przedmiotu.

- I co wynieśliście z tej lekcji? (cisza)
- Nic? To wezcie kredę.

Profesor wyciąga kawałek miedzi i pyta:
- Wiecie co to jest?
- Miedz? Na co profesor:
- Miedz czy nie miedz?

- Wy humaniści jedźcie do grecji. Grecy odłączą się od unii europejskiej i będą hodować owce. Barany im się przydadzą.

Profesor przechadza się po klasie, po czym zerka do zeszytu koleżanki i pyta:
- A co Ci plusa zjadło? Orange?

Profesor zwraca się do koleżanki która ubrała jakieś bransoletki z kolcami czy jakieś dziadostwo:
- A ty co, do mma się wybierasz?

- Wiecie co to za oknem pada?
- Śnieg?
- Nie. Pył. Grecy panteon piłują.

- Dlaczego jak wartościowość jest nieparzysta to się podwaja? Bo wyjdzie taniej w promocji.

- Mil jest od tysięcznej. Dlatego jak mówimy "mój ty miły" to znaczy "mój ty jednotysięczny"
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzydkii 2014-02-05, 10:27 37
Muszken55 napisał/a:

- Wiecie co to za oknem pada?
- Śnieg?
- Nie. Pył. Grecy panteon piłują.

No co za baran Zapamiętajcie, Panteon znajduje się w Rzymie, świątynia bogów rzymskich przemianowana potem na kościół. Charakterystyczna kopuła z oculusem po środku.

Partenon jest to centralna i największa świątynia na akropolu poświęcona Atenie Partenos.

Jak słyszę takich ludzi co chcą błysnąć, a nie znają podstawowych informacji to mnie chuj strzela.
Zgłoś
mare30ks 2014-02-05, 11:19 5
piwko za barany w grecji
Zgłoś
Awangardowy 2014-02-05, 11:30 4
Nie które z tych żartów, suche jak ta kreda.
Zgłoś
johnnybgoode 2014-02-05, 11:50 1
myślałem, że będzie coś w stylu:
"Jaki jest ulubiony dzień rudego?"
"Chemioterapia"

"Jedną z najgorszych rzeczy w chemioterapii, jest fakt, że nie możesz zjeść porządnego posiłku. Bo jaśnie pani jest zbyt słaba żeby wstać i gotować."

@Brzydkii; a może to właśnie Grecy piłują Panteon w Rzymie? Nikt nie powiedział słowa o Grecji;
Zgłoś
C................P 2014-02-05, 11:55
Brzydkii, nie to, żebym się z tobą nie zgadzał, ale nie mogę się powstrzymać:
Muszken55 napisał/a:

Wy humaniści jedźcie do grecji. Grecy odłączą się od unii europejskiej i będą hodować owce. Barany im się przydadzą.

Generalnie tak jak napisał johnnybgoode, troche mało sadystyczne te kawały.
Zgłoś
fremen007 2014-02-05, 11:56 1
Muszken55 napisał/a:

Profesor zwraca się do koleżanki która ubrała jakieś bransoletki z kolcami czy jakieś dziadostwo:
- A ty co, do mma się wybierasz?

To ma taką miłą nazwę ,,pieszczocha" :]
Zgłoś
Prze-moc 2014-02-05, 12:00 4
Zgłoś
B................_ 2014-02-05, 12:37
Chujowe, ale wypowiedziane z ust wykładowcy zawsze cieszy
Zgłoś
S................e 2014-02-05, 13:08 9
Brzydkii napisał/a:

No co za baran Zapamiętajcie, Panteon znajduje się w Rzymie, świątynia bogów rzymskich przemianowana potem na kościół. Charakterystyczna kopuła z oculusem po środku.

Partenon jest to centralna i największa świątynia na akropolu poświęcona Atenie Partenos.

Jak słyszę takich ludzi co chcą błysnąć, a nie znają podstawowych informacji to mnie chuj strzela.

Baran to jest z Ciebie. Panteon to ogół bóstw oraz świątynia im poświęcona. Panteonów mogło być i zapewne było dużo w starożytności, jednak najsławniejszy jest Panteon w Rzymie. Chciałeś zabłysnąć, a dałeś dupy.
Zgłoś
a................0 2014-02-05, 13:11
Co rośnie w zimę?
Statystyki bezrobocia i emigracji wśród absolwentów chemii.
Zgłoś
Mr.Benny 2014-02-05, 13:30 1
A jak słuchałeś tych sucharów profesora to nie stał przypadkiem niedaleko duch Obi Wan Kenkbi'ego i Mistrza Jody? I czy przypadkiem obaj do ciebie wesolutko nie machali?
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-02-05, 14:39
alpha10, zimą (nie w zimę - humanisto) to rośnie liczba zgonów wśród bezdomnych.
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-02-05, 14:41 6
Muszken55 napisał/a:

Dwa lata chemii już za mną

włosy powoli odrastają?
Zgłoś
zakart 2014-02-05, 14:50
Jaka szkoła, takie dowcipy wykładowcy:-)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem