📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
phrontch napisał/a:
Tak pacjent wyglądał przed operacją
...a po operacji?
~Velturałkę napisał/a:
...a po operacji?
Zdjęcie "po operacji" nie nadaje się do publikacji, nawet na hardzie- przyszyli mu drugie takie jajo...
Typowy opozocjonista po wyborach, jak gul mu skoczył po wygranej PiS.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
phrontch napisał/a:
. Tak pacjent wyglądał przed operacją
A tak po:
Dla leni którym nie chce się wygooglować (całe 30s szukania):
Fotka przed pojawieniem się guza:
Po operacji z (chyba) chirurgiem, który w końcu zdecydował się ciąć (wcześniej 2-3 innych chirurgów nie chciało operować (mimo mniejszych rozmiarów) ze względu na ryzyko zejścia na stole - ergo pogorszenia statystyk):
Info z anglojęzycznego źródła:
livescience.com/man-with-melon-sized-tumor.html
Fotka przed pojawieniem się guza:
Po operacji z (chyba) chirurgiem, który w końcu zdecydował się ciąć (wcześniej 2-3 innych chirurgów nie chciało operować (mimo mniejszych rozmiarów) ze względu na ryzyko zejścia na stole - ergo pogorszenia statystyk):
Info z anglojęzycznego źródła:
livescience.com/man-with-melon-sized-tumor.html
Żywię ogromną sympatię wobec hinduskich lekarzy. Często są to ludzie, którzy podejmują się ratowania właśnie takich beznadziejnych przypadków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów