18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Chłopak idzie w kamasze
Flodzia • 2024-05-14, 13:30
Ukraińska dziewczyna chciała nagrać jak wygląda pobór do ukraińskiej armii ale nie spodobało się to jednemu dzielnemu żołnierzykowi

Zgłoś
k................8 2024-05-15, 7:38
psotny_fiutek napisał/a:

Wszystko na wschód od Buga to kacapy, różnią się tylko plemionami... ale mentalność ta sama. Widać na załączonym filmiku. A takich filmików jest ostatnio od chuja, więc to nie odosobniony przypadek ale norma u nich.
Ani jedni ani drudzy nie byli, nie są i nigdy nie będą przyjaciółmi Polski i Polaków !

Ogólnie to oprócz Litwy, Polska nigdy nie była z nikim w jakimś większym sojuszu. Szwaby, Ruskie, Ukraińcy nawet Czesi z reguły byli naszymi wrogami. Jak to sąsiedzi
Natomiast Ukraina jako terytorium przez wieki była Polską.
Zgłoś
davidian 2024-05-15, 14:18
To chyba jakaś nowa wersja ukrainski audyt obywatelski w innej odsłonie
Zgłoś
JackCola 2024-05-15, 17:16 2
Ciekawe kto zastąpi niedobory
osobowe w armii upadlińskiej,bo
zabawek militarnych im nie zabraknie,dzięki NATO.
Liczenie na to, że upadlińcy zmądrzeją i odpuszczą,np dogadując
się w jakiś sposób z Moskwą, należy
włożyć w pobożne życzenia.
Ta wojna, to żyła złota dla rządzącej kliki kabareciarza i piszacym mu
scenariusze globalistom i miejscowym oligarchom.
A zwykłemu Mykole przyśni się
"wielka ukraina".
W grobie.
Zgłoś
htfl 2024-05-15, 20:28 2
psotny_fiutek napisał/a:

Wszystko na wschód od Buga to kacapy, różnią się tylko plemionami... ale mentalność ta sama. Widać na załączonym filmiku. A takich filmików jest ostatnio od chuja, więc to nie odosobniony przypadek ale norma u nich.
Ani jedni ani drudzy nie byli, nie są i nigdy nie będą przyjaciółmi Polski i Polaków !

Mój dziadek miał takie powiedzenie, że wszystko na wschód od Buga to jak pies. Póki krótko trzymasz będzie słuchał, jak popuścisz to cię upierdoli. Kiedyś myślałem, że dziadek majaczy, ale teraz wiem, że to wieloletnie doświadczenia przez Niego przemawiały. Spoczywaj w pokoju dziadku!

Ani IXI, ani OMO,
Nie wypierze tak jak ZOMO
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów