Ukraińska dziewczyna chciała nagrać jak wygląda pobór do ukraińskiej armii ale nie spodobało się to jednemu dzielnemu żołnierzykowi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To niedobra jest takie pokazywać.
Wszystko na wschód od Buga to kacapy, różnią się tylko plemionami... ale mentalność ta sama. Widać na załączonym filmiku. A takich filmików jest ostatnio od chuja, więc to nie odosobniony przypadek ale norma u nich.
Ani jedni ani drudzy nie byli, nie są i nigdy nie będą przyjaciółmi Polski i Polaków !
Ani jedni ani drudzy nie byli, nie są i nigdy nie będą przyjaciółmi Polski i Polaków !
Masz udar, czy po prostu nie umiesz pisać?
ukraińska dziwka do końca życia oszpecona a ukr pójdzie do piachu, postawiłbym 10 piw jakbym mógł
I wy ich chcecie Do Europy? Stany Zjednoczone chcą ich przeciągnąć na swoją stronę bo będą miały gdzie zainwestować tania siła robocza, ziemia, Wschodnia Ukraina ma złoża pierwiastków rzadkich, ale do nich nie wjadą ukry bez wizy za to do nas będą wjeżdżać i robić tu burdel.
karma za Wołyń dopadła widlarstwo xd
Jak nie chcą za swój kraj iść walczyć tylko spierdalają za granicę to jedyna opcja!
Lewacka Unia mami ich mozliwością szybkiego zarobku.
Konfederacja!
Lewacka Unia mami ich mozliwością szybkiego zarobku.
Konfederacja!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów