"Dla mnie człowiek, który nie ma nóg się świetnie nadaje do chodzenia po Antarktydzie, bo mu nogi nie odmarzną."
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zobacz , Ty napisałeś swój komentarz samodzielnie a jest chuja warty i nic nie wnosi do tematu, więc będzie lepiej dla nas jak jednak to Ty zamkniesz mordę panie kreatywny.
pierdolenie Korwina przypomina mi gadanie takie jakie jest na mazurskiej wsi pod budką z piwem. Może tak myśli , że ludzie niepełnosprawni są mniej hmm "widowiskowi" niż atleci na olimpiadzie. No i psioczy na te konkurencje jakieś i poszczególne kategorie, tutaj rodzi się jedno pytanie.
Czy każdy kurwa zna zasady każdej konkurencji jak ogląda np olimpiady ? Ja pierdole , bo inaczej nie powiem , dajmy na to szermierka , przecież tam są tak posrane zasady i mało kto je rozumie , albo ta jazda konno -> kto ogarnia wszystkie figury i punktacje ? Chyba mało osób , a oglądamy to gdyż jest to sport , a jak wiadomo o co chodzi w sporcie ? ... o RYWALIZACJĘ ! , o wyniki ciężkiej katorżniczej pracy !!!
Moim zdaniem wysiłek ludzi niepełnosprawnych powinien być dodatkowo premiowany gdyż to właśnie oni wykonują najcięższą pracę , oprócz pracy nad własnym ciałem muszą walczyć z własną psychiką !!
A co do Korwina , serio , nie rozumiem jego popularności w internecie , to że ma jakiś pogląd na temat jak on to mówi homosiów - ok , obniżyć podatki - git . Na tym kończą się jego mądrości - zero , absolutnie zero jakikolwiek propozycji. Takie rzeczy to i ja mogę przedstawić podczas zakrapianego spotkania z kolegami. Zaznaczam , że nie czytałem wyrywków jego wypowiedzi, przylożyłem się do lektury , no i ręce opadają , z ptakiem łącznie
@chrap
taa glosuj na ludzi, ktorzy mowia to co chcesz uslyszec. takie swiadome...
a juz samo okreslenie poprawnosc polityczna jest synonimem uposledzenia(no chyba ze ty ta poprawnosc ustalasz i masz z tego zysk to wtedy to jest cwaniactwo)
A robią. To prawda. Nie dziwię sie temu, bo nie lubi się ludzi, którzy bezczelnie mówią co myślą.
Z jednej strony wolność dla każdego, a z drugiej strony zakazy, nakazy i ograniczenia.
Ale on nic nie pisał ani nie mówił o żadnym zakazie puszczania czegoś w TV, nie zakazał uprawiać im sportu, nie zakazał wychodzenia im w krótkich spodenkach ogólnie to nie zakazał im niczego.