W sumie nawet niechce mi się tego komentować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kocham ten kraj i naszą historię. Mamy piękną tradycję, ale naród kuleje co raz bardziej. Państwo to ściek. Cały system jest skierowany na udupienie obywatela, a nie obronę jego praw. Śmieszne jest to w tym przypadku, że gdyby ten staruszek powiedział, że nie pamięta jak wyciągnął zcyzor bo był przestraszony i bał się o swoje życie, to sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
To jest właśnie pierdolony absurd,dziadek powinien medal dostać a nie być teraz ciąganym po sądach.Zapewne słyszeliście o nowej zabawie w USA w nokautowanie ludzi,gówniarstwo tak się teraz tam bawi.Ciekaw jestem za ile to dotrze do nas,może nie wszyscy słyszeli to daje link
sadistic.pl/afroamerykanin-i-headshot-vt250196.htm
zastanawia mnie ile w świetle naszego zajebistego prawa dostałaby ta babcia.
sadistic.pl/afroamerykanin-i-headshot-vt250196.htm
zastanawia mnie ile w świetle naszego zajebistego prawa dostałaby ta babcia.
To dziwne ale strasznie wkurwia mnie twarz tej pani prokurator ....
Okazuje się że lekarz też pizda. Dziadek miał krwiak okularowy nie od odciśnięcia okularów. To objaw złamania przedniego dołu czaszki. Po uderzeniu miało miejsce podwstrząśnienie mózgu stąd krótkotrwałe zaburzenia świadomości i pamięci. Mogli oszczędzić mu dużo kłopotów w momencie przyjęcia do szpitala.
jaka cipą musi być ten złodziej że na parówy poleciał
@_Optimus_ dzięki za podesłanie dobrego patentu, może kiedyś wykorzystam.
Zamiast wzywać policję trzeba takiego cwaniaczka zakopać w jakimś bagnie żeby nikt nie widział. Prawo w Polsce jest ustalane przez złodziei dla złodziei i bandytów. Dziadkowi się pochwała należy a nie sprawa w sądzie!
Wyrok będzie ważnym sygnałem... możesz się bronić i liczyć na 15 lat odsiadki kocham polską telewizję
kurwa mać, muszę zapalić, bo mnie szlag za chwilę trafi. Gdzie my żyjemy, ja się pytam!
niech tą kurwę ktoś zgwałci i ona niech mu kutasa odgryzie i niech sama da sobie 15 lat szmata głupia albo niech te tępe chuje z rządu niech się obronią i niech wydadzą na siebie wyrok 15 lat zjeby genetyczne!
W tym pojebanym kraju nawet jak ktoś Cię napadnie i zaczniesz się z nim napierdalać to i tak dwóch zatrzymają bo to nie jest pobicie tylko bójka bo się broniłeś a jak dasz sobie spuścić wpierdol to dopiero jest pobicie/napaść popierdoliło ich całkowicie i to są do chuja pana ustawy za które powinni się wziąć a nie kurwa wprowadzanie zakazów na wszystko nawet na samoobronę kurwy jebane w dupę
W tym pojebanym kraju nawet jak ktoś Cię napadnie i zaczniesz się z nim napierdalać to i tak dwóch zatrzymają bo to nie jest pobicie tylko bójka bo się broniłeś a jak dasz sobie spuścić wpierdol to dopiero jest pobicie/napaść popierdoliło ich całkowicie i to są do chuja pana ustawy za które powinni się wziąć a nie kurwa wprowadzanie zakazów na wszystko nawet na samoobronę kurwy jebane w dupę
mare30ks napisał/a:
jeszcze troche i zlodziej bedzie mogl wytoczyc okradzionemu sprawe ze ten za malo mial w portfelu
przecież już wytaczają takie sprawy i wygrywają
Ja myślę że jedyna solucja na ten pierdolony absurd to zebrać osoby chętne zmiany w zapisie prawnym (99% Polaków?), wyjść przed wiejską, i DOMAGAĆ SIĘ ZMIAN! A po tym niech skurwysyny się boją czy ofiara nie ma noża którym może ich zajebać. I chuj też to kogo obchodzi że sądy i policja będą po tym zobligowane do większej ilości pracy (wzmożone śledzenie każdej sprawy), po to kurwa są żeby coś robić.
Prosze. Moje miasto na sadistic.
Coś się Lipno sławne ostatnio stało.
Najpierw kobita przypina dziecko pasem do drzwi
teraz rambo dziadek.
Coś się Lipno sławne ostatnio stało.
Najpierw kobita przypina dziecko pasem do drzwi
teraz rambo dziadek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów