Wyobrażacie sobie, że za zwalenie konia płacą tam więcej niż większość z was zarabia w Polsce w miesiąc.
Miałem to wrzucić wraz z linkiem jako "inne czarności" ale jak dla mnie to jest naprawdę kawał popierdolonego chorego żartu.
Spermą od cebularzy to najwyżej świnie zapładniają. Cena to jakieś 2€ za litr. Ale próbujcie, może szczęście się i do was uśmiechnie.
Ooooo właśnie o tym wczoraj rozmawiałem ze znajomym. Że jest prowadzona w Polsce kampania ideologiczna, gdzie trolle specjalnie używają słowa "cebularz"/"cebulak", żeby wytworzyć negatywne konotacje, żeby Polakom cebula źle się kojarzyła. Dlaczego? Po co? Otóż to mniej więcej tak samo, jakby ludzi morza wyzywać od "cytryniarzy". Wiadomo, że żeglarze/marynarze od wieków zapobiegają w ten sposób szkorbutowi. Otóż cebula jest jednym z tajników tego, że mamy tak zdrowe społeczeństwo, a wystarczy postawić się w roli kogoś, komu zależy na zniszczeniu tego społeczeństwa... żeby dojść do prostego wniosku: najłatwiej zrobić to dywersją ideologiczną, uderzając atakami trollingowymi w to, co nam najbliższe:
- wyśmiewanie polskich imion (Janusze, Andrzeje itp.)
- cebula, kapusta... czyli warzywa, które są najzdrowsze w naszej diecie -- jeśli zaczną się źle kojarzyć, to ludzie nie będą po nie tak często sięgać
- no i koronny przykład: "polaczki" -- czyli uderzanie w samą tożsamość narodową i mówienie o niej w sposób sugerujący, że jest czymś, czego ludzie powinni się wstydzić.
Loaloa to płatny troll, który zarabia wierszówkę za każdą linijkę/każdy wpis. Będę się cieszył, gdy admini sadistica wprowadzą opcję "ignoruj użytkownika". A do tego czasu pamiętajcie o tym, że z tym durniem nie ma co dyskutować -- bo jemu płacą za trollowanie, czyli wciąganie ludzi do dyskusji z nim, w której go nie przekonacie, bo ma jasno określony cel. (chciało mi się napisać "cwel", ale to tak tylko machinalnie)
Ogólnie to muszę też zadać twojemu twierdzeniu chłam
Do tego uwarunkowania genetyczne itp.
Te 750e nie płacą za strząchnięcie z gałgana do kubka, tylko za to, że znaleźli typa, który stanowi jakieś 2-3% wszyscy mężczyzn na świecie.
Próbujcie!
Zwykła literówka,
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Otóż cebula jest jednym z tajników tego, że mamy tak zdrowe społeczeństwo, a wystarczy postawić się w roli kogoś, komu zależy na zniszczeniu tego społeczeństwa...
Nie napalajcie się.
Te 750e nie płacą za strząchnięcie z gałgana do kubka, tylko za to, że znaleźli typa, który stanowi jakieś 2-3% wszyscy mężczyzn na świecie.
Próbujcie!