18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Chuj, że krew się leje...
Pantilion • 2019-01-19, 13:13
Gdy moda wokół szaleje...

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
~Nei 2019-01-19, 13:30 6
Raciczki sobie pozdzierała.
Zgłoś
Lobo24 2019-01-19, 14:04 11
To tak zwana "ofiara mody". Pełno tego zwłaszcza w centrum.
Ostatnio ja było -10 stopni to normalna była panna w super-obcisłych spodniach których nogawki sięgały ledwie do połowy łydki i oczywiście skarpety "stópki" i boże broń zimowe buty.
Niby nie urodziłem się wczoraj, ale zawsze jak widzę takie aparatki to mam to samo uczucie jak wtedy kiedy próbuję zrozumieć jakiś lapidarny artykuł o teorii względności albo horyzontu zdarzeń .
Zgłoś
siwybis 2019-01-19, 15:28
@up

Pannę to jeszcze zrozumiem ale po moim mieście to "faceci" w takiej konfiguracji popierdalają...
Zgłoś
Lobo24 2019-01-19, 16:52
Nie do końca zrozumiałeś. Minus 10 czy 15 a ona łydki gołe. Bez czapki. Gdzie tu sens? Gdzie logika?
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-19, 17:36
@siwybis to gdzie ty mieszkasz, w San Francisco?

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
DRIZZLERE17 2019-01-19, 19:30
To jest tylko element performance'u, wszyscy daliście się nabrać.
Zgłoś
Presty 2019-01-19, 20:02 2
Kiedys mój zawód skierował mnie blisko modelek.
Stopy nie sa moim fetyszem, ale to, co modelki miały na końcach kończyn, było więcej niż obrzydliwe!
Jedna rana + palec koślawy.
A okolice scięgna Achillesa to jedna wielka rana...

Gorsze stopy maja tylko tancerki
Daję linka, bo dalej nie umiem wklejać...
wiocha.pl/1270796,Stopy-zawodowej-tancerki-baletowej
Zgłoś
burn1878 2019-01-20, 16:09 1
Myślałem, że jej się z pizdy leje, a tu tylko ranki na nogach :/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów