📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rządy lewaków i kryminalistów w tym mieście doprowadziły do absurdów
Kilku bym zrozumiał, ale takiej kumulacji idiotów dawno nie widziałem.
Wymagają zrozumienia od kierowców, gdy w weekend w mieście wyłączanych jest z ruchu kilkadziesiąt kilometrów ulic. Bo przecież to chodzi o ich zdrowie, o pasję.
Jednak gdy może chodzić o czyjeś życie, to nagle ważniejsze jest zrobienie kilkanaście sekund lepszego czasu i dostanie medalu w jebanym komercyjnym biegu, który i tak nikogo kurwa nie interesuje, chyba, że kilku uczestników.
Wymagają zrozumienia od kierowców, gdy w weekend w mieście wyłączanych jest z ruchu kilkadziesiąt kilometrów ulic. Bo przecież to chodzi o ich zdrowie, o pasję.
Jednak gdy może chodzić o czyjeś życie, to nagle ważniejsze jest zrobienie kilkanaście sekund lepszego czasu i dostanie medalu w jebanym komercyjnym biegu, który i tak nikogo kurwa nie interesuje, chyba, że kilku uczestników.
Ja tam takich ludzi staram się zrozumieć i im pomóc. Muszę bo pracuje w psychiatryku.
Wiecie dlaczego policjanci byli z tyłu?
Bo kowboje zawsze podążają za bydłem.
Bo kowboje zawsze podążają za bydłem.
Pierdolić straż pożarną... Ważne, że zajęli odpowiednio 671, 672, 673, 674 (...) 849, 890 miejsce. W chuj ważny bieg a jak tam gdzieś pożar to chuj z tym.
JSP na 100%. Swoją drogą policja się nie popisała.
TB303 napisał/a:
No co za kurwy jebane
i jeszcze mają czelność syrenami dopingujących zagłuszać
Łódź to nie miasto, to stan umysłu...
Pamiętam jak byłem pierwszy raz w życiu w łodzi. Miałem 18, może 19 lat.
Nie wiem jak teraz to "miasto" wygląda ale wtedy byłem dosłownie w szoku.
Wyglądało to jak pierdolone zadupie z postapokaliptycznej gry. Wszędzie kurwa bloki z płyty i menele.
Swój pierwszy raz po piotrkowskiej też pamiętam. Godzina 9 wieczorem i wszędzie ćpuny, menele, sebixy w dresach abibosa.
jak ja nie lubię tych jebanych biegaczy, najważniejsi na świecie.... zawsze muszą zasrać całe centrum i wszystkie kluczowe drogi w mieście. Wypierdalać do lasu, bo po miekkim powinno się biegać. Tak jest zdrowiej dla nóg.
Velture napisał/a:
Pamiętam jak byłem pierwszy raz w życiu w łodzi. Miałem 18, może 19 lat.
Nie wiem jak teraz to "miasto" wygląda ale wtedy byłem dosłownie w szoku.
Wyglądało to jak pierdolone zadupie z postapokaliptycznej gry. Wszędzie kurwa bloki z płyty i menele.
Swój pierwszy raz po piotrkowskiej też pamiętam. Godzina 9 wieczorem i wszędzie ćpuny, menele, sebixy w dresach abibosa.
Mieszkam w Łodzi, i uważam, że samo miasto jest naprawdę piękne, cudowne kamienice, budynki, część jest odnowiona, ale ,żeby osobowość całość to potrzeba tira pieniędzy. A menele i sebixy są wszędzie, tu wydaje się, że jest ich więcej, ale weźmy pod uwagę jak bardzo zaludnione jest to miasto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów