📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smutne, tyle brzydkich, wrednych i z wiecznie skwaszonym ryjem kretynek żyje, a ładne się psują :/
Ciekawe metody reanimacji podejmują z masażem cipy łącznie
Nie giąć, nie niszczyć, trzymać pod alufolią, dwa lata będzie służyć!
sothis napisał/a:
Smutne, tyle brzydkich, wrednych i z wiecznie skwaszonym ryjem kretynek żyje, a ładne się psują :/
Serio podobają Ci się takie czarne suty murzynskie ?
fuj
habiTEK napisał/a:
Serio podobają Ci się takie czarne suty murzynskie ?
fuj
Kolejny.
Chłopaku, murzyn to czarnuch, taki z rodowodem afrykanskim. Na filmie masz czerwonoskórych, latynosów, to się wabi indianin.
Skąd ludziom się wzięło mówienie na każdego z ciemniejsza skóra 'murzyn'. No kurwa. Na kozojebcow też mówisz murzyni?
Oryginalna ta gra wstepna przed bukkake, nie widzialem jeszcze takiej
Poruchali by ale cioty dostała i żaden się nie odważył wypłynąc na czerwone morze.
sothis napisał/a:
Kolejny.
Chłopaku, murzyn to czarnuch, taki z rodowodem afrykanskim. Na filmie masz czerwonoskórych, latynosów, to się wabi indianin.
Skąd ludziom się wzięło mówienie na każdego z ciemniejsza skóra 'murzyn'. No kurwa. Na kozojebcow też mówisz murzyni?
Można jeszcze „smoluch” lub bardziej ogólnikowo „brudas”. Te nazwy są na tyle bezpieczne, że nie opisują jednoznacznie grupy etnicznej do której czujesz pogardę.
Osobiście preferuje smolucha
Typiara nie wygląda na jakąś mocno pokiereszowaną, jakaś sensowna pierwsza pomoc może przywróciła by funkcje życiowe, no ale po co próbować
widac ze kazdy chce ja samemu zawiesc do lekarza
sothis napisał/a:
Kolejny.
Kolejny.
Chłopaku, czerwonoskóry, to nie ma czegoś takiego. Jest rasa żółta, czyli skośni co przyszli do Ameryki przez zamarźniętą cieśninę Berlnga i to są oryginalni Indianie amerykańscy. To co widzisz na obrazku to są tzw. Metysi czyli występująca w Ameryce Łacińskiej mieszanka białego kolonisty, murzyńskiego niewolnika oraz właśnie lokalnej rdzennej ludności indiańskiej. W zależności od kraju i historycznego prawodawstwa zapobiegającego mieszaniu się występuje to w różnych proporcjach i oni są mniej lub bardziej ciemni i mniej lub bardziej przemieszani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów