Trafiłem na taki film, nie znam okoliczności, wydaje mi się, że Cypr, a specjaliści na pewno nam powiedzą, gdzie i jakie okoliczności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
nie wiem o co chodzi, ale bardzo to miłe
Pieśń I Brygady Legionów Polskich "My, Pierwsza Brygada" w wykonaniu orkiestry filharmonii na Korfu (Grecja). Wydaje mi się, że to już jest tradycja i takie przemarsze wykonywane są co roku, ale mogę się mylić. No i nie bardzo pamiętam po uj oni to wgl robią, czy tak nas lubią, czy po prostu pieśń im się spodobała.
Piękna podniosła muzyka!
Się w armii maszerowało defiladowym...
To tylko najebani górnicy na wakacjach, którym ktoś wkręcił faze,że jest barbórka. Norma.
Jako że mam sądowy zakaz śpiewania to "Pierwsza Brygada", "Kalina czerwona" i "Szara piechota" to jedyne piosenki śpiewane przeze mnie publicznie i na trzeźwo
Pierwsza brygada Piłsudskiego dziada... pozdrowienia z Wielkopolski
przecież oni tam nie wiedzą nawet co to polska
Kiedyś byłem na wyspie Zakynthos (Grecja) i akurat mieli tam jakieś swoje święto. Przechodziła parada różnych orkiestr i ku mojemu zdziwieniu nagle zaczęli grać pieśń I brygady legionów polskich. Może znajdzie się choć jeden mądry, który wyjaśni skąd grecy mogą znać polskie narodowe pieśni?
up tą pieśń polaczki ym podpierdolyly
żadna tam polska pieśń tylko przywlaszczona
żadna tam polska pieśń tylko przywlaszczona
Na wiki nie ma żadnej wzmianki o Grecji. pl.wikipedia.org/wiki/My,_Pierwsza_Brygada
A eclipse frajerze niczym się nie różnisz od loali.
A eclipse frajerze niczym się nie różnisz od loali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów